” Ni baru 1st birthday ya. Tak dapat bayang Rizqaa punya 18th birthday.. ” – Mira Filzah

Video Dan Gambar Sambutan Hari Lahir Anak Rizman Nordin, Rizqaa Cur1 Perhatian Ramai Peminat. Wah, Meriah Dan Mewah Sungguh. Kek Pun Tinggi Bertingkat-Tingkat !!

Meninjau ke akaun Instagram isteri pereka fesyen terkenal Rizman Nordin iaitu Nurida Suraya, beberapa gambar dan juga video sambutan hari lahir anak perempuan mereka, Rizqaa telah dikongsikan.

Rizqaa telah pun berusia 1 tahun pada 2 September 2021. Bertemakan warna pink dan putih, dekorasi majlis hari lahir Rizqaa tampak mewah dan cantik. Terdapat sebuah kereta mainan antik juga disediakan untuk Rizqaa bermain.

Selain dihiasi dengan belon-belon, turut disediakan pelbagai jenis dessert yang nampak begitu sedap sekali. Malah kek hari jadi Rizqaa juga sangat cantik dan bertingkat-tingkat. Wah, nampak sayanglah nak makan.

Ramai netizen yang terpuk4u melihat kemeriahan majlis hari jadi Rizqaa. Wah, baru umur setahun dah semeriah ini, macam tak sabar pula nak tunggu kemeriahan majlis hari jadi seterusnya kan. Apa pun, Rizqaa tetap comel dengan gaunnya.

Jom tonton video di bawah :

Lagi perkongsian gambar di Instagram :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini turut dihuj4ni dengan ucapan selamat hari lahir buat Rizqaa. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Ni baru 1st birthday yaaa. Tak dpt bayang Rizqaa punya 18th birthday.. ” – Mira Filzah

” Such beautiful words.. ni yang buat excited nak tunggu birthday dia every year.. Happy birthday Rizqa comeyyy.. “

” Happy besdy rizqa Alhmdulilah syukur.. beruntungnyaa girl… mcm Princess…. Omgeee bestnyaaa Rizqaaa happy birthday.. “

” Happy Birthday dear Rizqaa Your 1st birthday party is absolutely beautiful.. anak solehah Mommy Daddy..Β  comel rizqaa.. “

” Happy birthday rizqaa si Cantik manis.. kesayangan ramai rizqaarizman semoga jd anak yg solehah.. Bestnya.. “

” Happiest Birthday to Baby Rizqaa.. cntik ya kek risqa… tema pn cntik smua lawa.. Enjoy your 1st bday pwencess.. “

” Dpt baby umur setahun celebrate mcmnih.. umur 20 tahun tak tau mcmn punya meriah.. First birthday palingggg memorable.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut hari lahir yang pertama buat Rizqaa. Semoga membesar dengan sihat, menjadi anak yang baik serta solehah dan berjaya dalam kehidupan. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurida Suraya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..