” Merem4ng bvlu roma aku dengar suara Erra, hebat.. ” – Netizen

Video Nyanyian Lagu Pasr4h Versi K0rea Oleh Erra Fazira Raih Perhatian Peminat. Wah Tetap Padu Dan Sedap Suara Erra Ni. Terbaik !!

Umum mengetahui, bekas ratu cantik Erra Fazira sememangnya mula dikenali sebagai penyanyi sebelum bergelar pelakon. Antara lagu h1ts Erra yang melet0p di corong radio suatu masa dulu adalah berjudul ‘ Yang Terindah Hanyalah Sementara ‘.

Meninjau akaun Instagram Erra Fazira, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Erra menyanyikan sal4h satu single nyanyiannya iaitu Pasr4h. Apa yang istimewa, kali ini ianya didendangkan dalam bahasa Korea.

Kongsi Erra di kapsyennya, agak sukar untuk membawakan lengguk lagu ini dalam bahasa Korea. Namun dek kerana cab4ran yang diberikan, tetap Erra selesaikan sehingga terhasilnya lagu penuh. Mungkin ini kali akh1r dan Erra berharap tidak ada lagi yang meminta untuk dialih bahasa lagu lain selepas ini.

Walaupun Erra menggelarkan nyanyiannya ini sebagai versi ‘Koleakelautku’, suara Erra tetap merdu dan sedap didengar. Untuk makluman, Erra mendapat bantuan daripada salah seorang pelajar daripada Korea bernama Miss Grace.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, video Erra ini telahpun ditonton lebih daripada 65 ribu tontonan. Ramai yang memuji suara dan usaha Erra. Antara komen-komen mereka :

” Ingat bahasa cin0 tdi kakkkk. lama2 dgr br smp koreanya, hebat. byk la 0ppa mencari tulang rus0k mereka yg h1lang tu. welldone kak. Suka new touch one of my fav song ni. Saranghe unnie Ra.. “

” Kak, jgn r1sau kak. Saya pasti, kalau Lee Minho dengar ni, dia jat0h cinta kat akak hehe. Suka sangat dengar suara akak. I like it, keep it up kak idola.. “

” Fuyo Pasr4h versi Korea la, hebatlah sweetheart. Suara yang tetap mantap, so nice to listen. Terbaiklah Erra.. “

” Lagu ni menggamit memori, zaman erra semb1lu dan sewaktu dgnnya. Bestnya suara, jadi tu mom hehe. Kpop Korea tu.. “

” Fuh padu la, hebat la sistur. Love 1000x, more K-drama song sis Erra. Mantap, love you lah. Merem4ng dengar, naik bvlu roma ku.. “

” Sedap suara, hebat Erra. Meremang bvlu roma aku dengar suara Erra, sedap dan lunak betul walaupun lain bahasa.. “

” Merem4ng dengar Pasr4h Korea ni. Terbaik dan hebatlah Erra. Bolehlah fully korean pulak lepas ni. G00sebumps.. “

Erra membuktikan dirinya mampu membawakan lagu ini dengan baik walaupun dalam bahasa yang berbeza. Peminat juga ramai yang suka mendengar alunan Erra ini. Semoga Erra terus success di masa hadapan dan lebih banyak lagi lagu sebegini dirakamkan selepas ini.

Untuk video penuh, sila klik di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira, Youtube Channel Werkit Record

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..