” Yeay, comel dah. Kak El dah makin bamb4m.. ” – Netizen

Perkongsian Terbaru Elyana Di Instagram Buat Ramai Peminat Gembira. Wah, Nampak Makin Berisi. Pipi Pun Dah Bulat. Semoga Elyana Terus Sihat !!

Meninjau ke akaun Instagram penyanyi Elyana, p0sting terbarunya telah meraih perhatian peminat dan turut memanjat rasa syukur kerana gambar yang dikongsikan menampakkan Elyana sedikit berisi daripada selalu.

Malah Elyana juga turut menulis di ruangan kapsyen p0sting tersebut dengan menyatakan bahawa pipinya sudah berisi. Umum mengetahui, berat badan Elyana pernah turun secara mendad4k kerana penyak1t yang dihidap1nya dan kurang selera makan.

Terbaru, Elyana pernah berkongsi menyatakan berat badannya telah pun naik kepada 42 kilogram berbanding dahulu hanya 35 kilogram. Pastinya perkara ini membuat Elyana gembira, begitu juga keluarga serta peminatnya.

Walaupun masih bert4rung mel4wan penyak1t k4nser limf0ma tahap 4, Elyana masih mampu tersenyum dan sentiasa p0sitif dalam menjalani kehidupan seharian. Ini dapat dilihat dalam kebanyakkan p0sting Elyana di Instagram.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian Elyana sebelum ini :

Perkongsian ini terus mendapat kata-kata semangat buat Elyana agar terus kuat. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Alhamdulillah sentiasa kuat semangat tau.. semoga diberikan kesembuhan seperti sediakala dan rezeki yg berpanjangan. aamiin.. beautiful as always.. “

” Yeayyy comel dahh , Alhamdulilah.. semoga akak terus kuat .. syukur… semoga terus sihat dan kuat, aaminn.. “

” Alhamdulillah.. Semoga diberi kesembuhan segera. kak el dh makin b4mbam.. Boleh g4ng dengan kita pipi p4u.. “

” Alhamdulillah semoga nana sentiasa diberikan kesembuhan .. Dug4an dtg kepda orng kuat. Semoga tbh.di sybgi semua. Allah sayng.. “

” Alhamdulillah.. Smg el kembali sembuh spt sediakala.. aamiin.. Moga dipermudahkan semuanya. Diberikan kesembuhan .. “

” Alhamdulilah semoga kak el akan terus sihat seperti sedia kala.. amin.. semoga diberikan kesihatan dan semoga cepat sembuh.. “

” Alhamdulillah.. semakin hari semakin sihat elyanaofficial1 Aamiin .. bila ada selera makan & berat badan semakin bertambah,maknanya perkembangan semakin baik.. “

Syukur Alhamdulilah kerana Elyana nampaknya semakin sihat dan semakin berisi. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Elyana terus kuat dalam mel4wan s4kit yang dih1dapi. Semoga kesihatan Elyana terus berpanjangan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elyana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..