” Yang ni tak pernah tengok, cantik dan jelitanya dia.. ” – Netizen

Kakak Emma Maembong, Coddy Maembong Kongsi Gambar Bersama Adiknya, Effa Maembong. Wah Jarang Tengok Yang Ni, Sama Cantik Macam Yang Lain !!

Adik beradik pelakon Emma Maembong antara yang dikenali oleh peminat. Selain Emma, adiknya Chacha Maembong juga berj1nak dalam dunia lakonan mengikut jejak langkah Emma. Lahir dalam keluarga yang besar dan ramai adik beradik, Emma memiliki 11 orang adik beradik.

Meninjau akaun Instagram kakak sulung Emma, Coddy Maembong, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan video yang memaparkan Coddy bersama adiknya, Che Sharifah Ismail. Turut dikenali dengan nama Effa Maembong, wajah adik beradik Maembong ini memang nampak  seiras sahaja semuanya.

Berkulit putih melepak mewarisi darah kacukan Scotland mamanya, baik Coddy mahupun Effa memiliki senyuman yang menawan. Jarang untuk melihat wajah Effa dan selalunya yang terlihat dalam video Emma ialah Beby Maembong, Shikin Maembong dan Chacha.

Tulis Coddy di kapsyennya, Effa adalah anak yang ke 6 daripada 11 adik beradik mereka. Ayu sahaja kakak dan adik ini dengan baju kurung mereka. Turut dikongsikan gambar baby Effa bernama Mina. 

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya..)

Posting Coddy ini mendapat pujian daripada peminat. Antara komen-komen mereka yang dapat kami kongsikan :

” Masya Allah apa cantik sangat semua ni. Comel semuanya adik beradik kak Coddy ni. Tak puas mata memandang.. “

” Cantiknya kedua-dua adik beradik ni. Yang ni tak pernah tengok, cantik jelitanya dia.. “

” Adik beradik maembong ni semua cantik jelita semua. Yang ni tak pernah tengok, cantik.. “

Untuk rekod, dalam 11 orang adik beradik Coddy, hanya 3 orang sahaja lelaki dan salah seorangnya ialah Ahmed Maembong yang paling akrab dengan Emma. Memang meriah family besar Maembong ini apabila semua berkumpul.

Tambahan lagi semuanya sporting dan ‘banyak mulut’ semuanya. Untuk Coddy dan Effa, stay safe dan happy selalu. Semoga pandem1k ini segera h1lang dan semua dapat kembali berkumpul dan menjalani rutin kehidupan seperti dahulu. 

Silakan SHARE..

Sumber : IG Coddy Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..