” Simple sangat, birthday siapa pun tetap sama.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Sambutan Hari Lahir Suami Tercinta, Ucapan Amy Mastura Buat Peminat Terhibur. Sambutan Ringkas Pun Tetap Nampak Sweet !!

Beberapa hari yang lalu, penyanyi Amy Mastura telah menyambut hari lahir suaminya. Amy telah memuatnaik beberapa keping gambar ketika menyambut hari lahir Alvin Tham Suffian di akaun Instagram miliknya.

Sambutan yang serba ringkas dan hanya bersama dua orang anak perempuannya iaitu Adriana dan Adalia. Mereka menyediakan dua biji kek untuk sambutan hari lahir kali ini. Tanpa sebarang dekorasi, sambutan hari lahir keluarga ini sememangnya selalu serba ringkas.

Amy juga berpakaian simple sahaja iaitu dengan memakai t-shirt lengan panjang dan bertudung sarung. Amy juga turut menulis ucapan hari lahir buat suaminya itu di ruangan kapsyen p0sting tersebut.

Walaupun ucapan yang ringkas namun tetap sweet. Penampilan Amy yang tetap maintain muda walaupun usianya sudah mencecah 50 tahun turut meraih perhatian peminat. Memang tidak makan dek usia lah.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini telah dihuj4ni dengan banyak ucapan hari lahir buat suami Amy. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Happy birthday abg awen, semoga panjang umor murah rezeki sentiasa ye.. miss u kak amy.. tetap nampak remaja.. sweet kak amy.. “

” Simple sgt. Birthday siapa pun, background and location tetap sama.. HAPPY birthday ┬áMoga ALLAH Limpahi Rahmat Dan keajaiban Buat Amy Sekeluarga YG ceria, AMIIN.. “

” Happy birthday Abg Awin.. Semoga murah rezeki, dikurniakan kesihatan yg baik n happy selalu.. selamat laa berpkp ye kak.. “

” Happy birthday utk suami kak amy didoakan semoga panjang umur dimurahkan rezeki dan bahgia hingga ke jannah Aamiin.. “

” Hepi besday tuk husband kak amy… moga dipnjgkan uaia dimurahkan rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik.. alala.. sho shewitttt both of you.. “

” Kak amy ni memang tak tua eh… makin muda.. Tak laga pipi pun dah nmpk sweet.. tak perlu pun nak tunjuk semua tu.. “

” Sempoi.. tak pernah tak lawak hepi beday husband kak amy.. Happy besday k.EMI smoga dipanjangkan umur & awet muda tang2 gitu.. “

Rasanya belum terlambat untuk kami di Berita Kopak mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran kepada Alvin Tham Suffian. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa sihat walafiat.


Silakan SHARE..

Sumber : IG Amy Mastura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..