” Cantik, pandai puan hias. Nampak semua teratur dan kemas.. ” – Netizen

Video Dekorasi Rumah Ibu Hanis Zalikha, Puan Nani Rostam Raih Pujian Ramai. Wah Cantiknya, Nampak Serba Mewah. Patut Lah Hanis Pun Pandai Deko, Mewarisi Bakat Ibu. Terbaik Lah !!

Bagi yang mengikuti perkembangan pasangan selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha di laman media sosial, pasti mengetahui dekorasi rumah mereka ini memang cantik dipandang dan kelihatan mewah. Bahkan sering kali berkongsi video di rumah, pasti mencur1 perhatian ramai.

Begitu juga bagi ibu Hanis Zalikha, iaitu Puan Nani Rostam. Puan Nani juga sering berkongsi video atau gambar dekorasi rumahnya di akaun Instagram. Maka sudah lah tahu, ketelitian Hanis Zalikha menjaga rumah rupanya mewarisi kepakaran daripada ibunya sendiri.

Meninjau di akaun Instagram Puan Nani baru-baru ini, telah berkongsi satu video sekitar dalam rumahnya. Perkongsian tersebut sekali lagi mendapat perhatian ramai kerana kagum melihat kekemasan rumah Puan Nani itu.

Menerusi video itu, kelihatan Puan Nani memang bijak menyusun atur hiasan di dalam rumahnya dan ianya kelihatan mewah. Perkongsian tersebut telah meraih ratusan tanda suka daripada netizen yang suka melihat video tersebut.

Ikuti perkongsian video itu di bawahi ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya memuji rumah Puan Nani kelihatan cantik dan kemas. Ada yang juga turut menjadikan video tersebut sebagai inspirasi mereka untuk mendekorasi rumah mereka. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Cantik, pandai puan hias. Nampak semua teratur dan kemas. Tak pernah jemu tgk ig puan, sebab suka tengok video dalam rumah.. “

” Nampak mewah sangat, kalau tengok memang cara deko macam rumah Hanis juga kan, cantik, warna pun seakan sama.. “

” Patut Hanis pandai hias rumah, mewarisi daripada puan rupanya. Cantik sangat hiasan dalam rumah puan ni.. “

” Saya suka tengok video Puan Nani, satu hari saya akan dekorasi rumah saya sama macam rumah puan juga.. “

” Blh jadi inspirasi ni, cantik lah, mesti mahal-mahal barang hiasan ni, sebab nampak semuanya serba mewah.. “

” Cantiknya, setiap hari mesti tgok ig aunty sebab suka sangat deco. Pokok-pokok bunga kat halaman rumah pun sangat cantik dan kemas.. “

” Dalam dan luar memang cantik. Kalau macam ni lah rumah saya, memang tak keluar dah dari rumah, rehat dalam rumah, sebab dah selesa sangat.. “

Patut lah ramai yang puji, sebab memang cantik setiap ruang rumah Puan Nani ni. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak berharap, semoga perkongsian ini akan dapat menjadi sumber inspirasi bagi sesiapa yang ingin menghiasi rumah.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Nanirostam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..