” Cantiknya, tak macam baru lepas bersalin.. ” – Netizen

P0sting Terbaru Ain Edruce Bersama Anaknya Raih Perhatian Peminat. Wah, Tak Nampak Macam Dalam P4ntang. Maintain Jer !!

Umum sudah mengetahui bahawa pelakon Ain Edruce baru sahaja dikurniakan cahaya mata sulung beberapa hari yang lalu. Ain melahirkan bayi perempuannya itu secara normal pada 20 Mei lepas di sebuah pusat perubatan swasta.

Meninjau ke akaun Instagram, Ain ada memuatnaik gambar terbarunya bersama puterinya itu. Walaupun Ain masih merahsiakan wajah bayi kesayangannya itu namun gambar tersebut telah meraih perhatian peminat kerana penampilan Ain yang tetap cantik.

TreeAcne

Ain yang memakai kemeja berjalur dan seluar panjang berwarna hitam nampak bertenaga walaupun baru 5 hari bersal1n. Malah ada yang menyatakan Ain tidak seperti seorang ibu yang masih dalam tempoh berpant4ng.

Ain juga kembali kurus seperti sebelum ini. Perkongsian ini telah mendapat lebih 130 likes buat masa ini sejak ia dikongsikan. Wah, memang h0t mummy sangat lah Ain ni. Dalam pant4ng pun maintain cantik.

Tudung Netizen

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini telah mendapat lebih 1 ribu komen buat masa ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” P0wer mom, dia memang di takdir kan tak boleh gem0k.. Tak sabar nak tunggu vlog nnti kelaka melayu sarawak dgn baby ain.. “

” Ain  ni mmg cntik.. dlm pnt4ng pun cntik jer. Tak sabar nak tengok baby.. Ni la org pgil. Dlm pant4ng pon lawa.. h0t mama.. “

” Ok share rahsia macam tak beran4k ni pls. bila nak tunjuk muka baby.. tahniah ain..welcom to the club ibu2.. “

Pillow Car

” Comel lah, Kak Ain nanti buat lah vlog kt YouTube..  tgh pant4ng pn lawo.. Tahniah kak ain.. and abg mirul.. baby nama apa tu.. “

” Tak sabar nak tengok baby. Dah macam keturunan royal UK Kate Middleton apa semua. sehari lepas beran4k terus cantik.. “

” Macam tak bersalin jer tgak ainedruce segak. Uiiii cptnye kurussss ain… Apa rahsia.. uishhh tk sak1t ke baru bers4lin kan .. “

” Cantiknya, tak macam baru lepas bers4lin.. relaks jer.. S4kit ke tak beran4k ni sebenarnya. C0nfuse aku tgk ain ni.. “

Pastinya ramai tidak sabar untuk melihat wajah comel bayi Ain. Tahniah diucapkan kepada Ain Edruce dan suami atas kurniaan cahaya mata. Semoga Ain dan bayi sentiasa dalam keadaan sihat dan selamat berpant4ng.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ain Edruce

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..