” Dah besar Hana, cantik macam mommynya.. ” – Netizen

Husna Mustaffa Kongsi Gambar Pada 2 Syawal Bersama Anak Perempuannya, Hana. Alahai Comelnya Hana Ni, Senyum Manis Je. Like Mother Like Daughter !!

Pendatang baru, Husna Mustaffa semakin mencanak naik namanya apabila lakonan Husna dalam drama Mencari Kiblat Cinta mendapat pujian peminat. Walaupun baru sahaja berj1nak dalam dunia lakonan, Husna membuktikan dirinya mampu bersaing dengan pelakon lain.

Sekalipun sudah bergelar isteri dan ibu kepada 2 orang anak, ia tidak menjadi batu penghal4ng untuk Husna terus mencipta nama. Meninjau akaun Instagram Husna, telah dikongsikan gambar ketika sambutan hari raya baru-baru ini.

Salah satu posting Husna adalah ketika bersama anak perempuannya, Hana. Mereka yang memakai persalinan berwarna merah terang ini nampak berseri-seri. Husna sememangnya memiliki wajah yang ayu dan sedap mata memandang.

Hana yang bermata bulat ini juga nampak rapi dengan rambutnya diikat di belakang. Bak kata Husna, seperti janjinya pada Hana sekiranya Hana dapat berpuasa 30 hari pada bulan Ramadhan, maka Hana dapat beraya selama 30 hari juga.

Jom baca perkongsian di bawah :

Lagi gamabr yang dikongsikan :

Mana tump4hnya kuah jika tidak ke nasi, wajah Hana banyak mewarisi wajah Husna. Ini mendapat perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Besar dah anak dar4 sorang tu. Selamat hari raya kak Husna sekeluarga. Semua cantik dan perfect.. “

” Merahnya makngah hehe. Dah besar Hana, cantik macam mommynya juga. Eid mubarak Husna, maaf zahir dan batin.. “

” Duk umah pun cantik berbaju raya dua beranak ni. Cantik sangat Hana macam umi dia, suka tengok senyuman dia tu.. “

” Selamat hari raya Husna, cantiknya suka tengok Husna. Anak pun comel sebijik muka Husna. Besar nanti mesti cantik Hana ni.. “

” Comelnya cucu baba ni, makin lama makin cantik macam mama. Meh datang umh nak bagi duit raya hehe.. “

” Nice anak dan ibu ni, cantik bergaya. Like mother like daughter sangat lah. Hana cantiklah, lembut je muka tu.. “

” Wow dah besar anak Husna, cantik pula tu. Memang macam mamanya sangat Hana ni. Semoga jadi anak penyejuk mata mak ayah selalu Hana.. “

Baik mak atau anak, dua-dua pun manis sahaja wajahnya. Beraya di rumah pun, raya tetap raya kan Husna. Apa pun, semoga Husna dan keluarga sentiasa di bawah lindungan Allah dan gembira bersama setiap masa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Husna Mustaffa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..