” Happy 17th Maryam, cantik anak d4ra Vee.. ” – Netizen

Vanida Imran Kongsi Gambar Anak Perempuannya, Maryam Rashika Dan Ucapan Hari Lahir Yang Ke 17. Makin Besar Anak D4ra Ni, Makin Nampak Iras Muka Vanida. Manis Macam Ibunya !!

Nama pelakon Vanida Imran antara aktress cantik yang popular di era 90-an dulu. Pernah mendirikan rumahtangga bersama aktor Rashidi Ishak, Vanida dikurniakan dua orang cahayamata diberi nama Mikhail Imran dan Maryam Rashika.

Meninjau entry terbaru di Instagram Vanida, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memperlihatkan wajah Maryam dan Vanida. Di ruangan kapsyen, Vanida menulis ucapan selamat hari ulangtahun untuk Maryam.

Genap 17 tahun usia Maryam, Vanida mengharapkan Maryam memperoleh kegembiraan dan mencipta masa depan yang hebat untuk diri sendiri. Vanida turut men1nggalkan satu pesanan khas di huj0ng kapsyennya itu.

Melihat wajah Maryam nampak banyak persamaan wajahnya dengan Vanida. Vanida pula kekal nampak anggun dan muda walaupun usianya sudah menghampiri 50-an. Sudah seperti kakak dan adik pun ye apabila bergambar bersama.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya..)

Antara perkongsian lain yang memperlihatkan wajah Vanida bersama Maryam :

Semakin cantik Maryam apabila sudah dewasa sebegini. Ini mendapat perhatian daripada peminat dan antara komen-komen mereka :

” Happy birthday beautiful Maryam. Selamat Hari Raya to Vee and family. Maryam smile iras Zahirah Macwilson.. “

” Happiest birthday Maryam. Semoga sentiasa dalam rahmat dan lindunganNya. take care and stay safe.. “

” Happy birthday baby girl. Dah tak baby dah. Cantik anak Dar4 vee Manis sungguh. G0rgeous vee and kids.. “

” Happy Birthday to your beautiful daughter Vee. Besar dah anak but mummy dia dah nampak macam adik bongsu hehe.. “

” Happy 17th Maryam, g0sh u r the sp1tting image of ur mummy. Macam adik beradik la Vanida dengan your girl.. “

” Wishing you a blessed birthday Maryam Rashika. Sekali imbas macam Zahirah Macwilson pun ada. Cantik same like mommy.. “

” C0nfuse dah mana satu mak mana satu anak, like twins. Sama muka macam adik dengan kakak pun ye. Happy birthday Maryam.. “

Bak kata pepatah, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi kena dengan anak dan ibu ini. Apa pun, selamat hari lahir dari kami di Berita Kopak untuk Maryam Rashika. Semoga Maryam berjaya dalam semua lapangan yang diceburi dan jadi kebanggaan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Vanida Imran

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..