” Macam twin pula, sama-sama handsome.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Raya, Wajah Adik Daler Yusuf Iaitu Niyaz Yusuf Raih Perhatian Peminat. Wah Dah Macam Kembar, Abang Dan Adik Dua-Dua Handsome !!

Daler Yusuf Khamrokulov bin Muhammad merupakan seorang pelakon kelahiran Uzbekistan. Daler pertama kali berhijrah ke Malaysia pada tahun 2010 bagi menyambung pelajarannya. Daler kemudiannya mula berj1nak dalam dunia modelling dan lakonan.

Meninjau ke akaun Instagram, Daler telah memuatnaik beberapa gambar bersama adiknya yang bernama Niyaz Yusuf. Ia merupakan gambar selfie mereka ketika menyambut hari raya di mana mereka berdua lengkap memakai baju melayu.

Dengan kapsyen yang berbunyi ‘ One proper Raya selfie with little bro ‘, perkongsian gambar ini telah meraih perhatian pengikut Instagramnya kerana kedua-duanya memiliki rupa paras yang handsome.¬†

Sekali imbas, wajah Daler dan Niyaz lebih kurang sama seperti kembar. Tambahan pula kedua-duanya memakai baju melayu sedondon warnanya. Perkongsian ini telah mendapat lebih 6000 likes buat masa ini.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Kebanyakan netizen mengucapkan selamat hari raya buat Daler dan Niyaz. Wajah handsome kedua ad

” Selamat hari raya n maaf zahir batin daler yusuf… Dari kak yati sekeluarga.. Both r handsome.. how many brothers you have.. “

” Selamat Hari Raya Daler and brother.. Dua2 handsome… good luck.. sama dengan anak aunty nama dia, adik daleryusuf ke tu nama anak aunty niyaz juga.. “

” Selamat hari raya maaf zahir batin buat daleryusof sekeluarga.. Kirim Salam dgn little brother.. Hmm handsome betul.. “

” Wow, Handsome men in da house .. Baju yang bro pakai ni warna apa ya bro.. Ya Allah, Indahnya ciptaanmu ya Allah . Terg0da imanku.. “

” Selamat hari raye for you two, daleryusuf handsome sangat.. Both looking good.. Macam twin pula.. mane abang mane adek sm2 handsome.. “

” Selamat hari raya pkp 3.0 Daler n Niyaz. Both r so cute¬†blessed.. masyaAllah comey2 dua beradik ni.. dapat little bro pun jadila.. “

” Ohhh. He is your brother? He worked in iium cafe before this. I hope he will be a softspoken man and more patience just like u.. “

Daler juga sering berkongsi gambar bersama adiknya ini di Instagram. Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut hari raya Aidilfitri buat Daler dan Niyaz. Walaupun hanya menyambut di Malaysia, pastinya kemeriahan hari raya tetap dirasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Daler Yusuf

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..