” Semua muka mony0k, awatnya Yana tapi tetap comel hehe.. ” – Netizen

Uyaina Kongsi Video Gambar-Gambar Thr0wback Semasa Kecil. Amb0i Yana, Dah Kenapa Munc0ng Sedepa Tu. Comel Sangat Gaya Merajuk Masa Kecil. Jauh Beza Sangat Dengan Sekarang Haha !!

Uyaina Arshad antara bintang yang semakin meningkat naik namanya. Lakonan Uyaina juga sering mendapat pujian daripada peminat. Nama Uyaina juga mendapat tempat di negara jiran, Indonesia sebagai pengacara.

Menerusi akaun Instagram Uyaina, telah dimuatnaik satu video yang menggabungkan gambar-gambar ketika Uyaina masa kanak-kanak. Turut kelihatan sama dalam gambarnya itu adalah ibu dan adik beradiknya yang lain.

Uyaina memberitahu kebanyakan gambarnya ketika kecil selalunya wajahnya sedang merajuk atau t4ntrums. Comel Uyaina waktu kecil dengan muka mas4m mencukanya tu. Alahai munc0ng panjang betul Yana 0ii.

Nampak banyak berubah wajah Uyaina ketika kanak-kanak dengan dewasa kini. Sekarang sudah lain perang4inya, pant4ng depan kamera tentu senyuman manis terukir di mukanya itu. Kenangan zaman kanak-kanak yang pasti mengamit memori.

Jom tonton video di bawah :

Wajah Uyaina semasa zaman kanak-kanaknya dengan mim1k mukanya itu telah mencuit hati peminat. Amb0i kuat meraj0k sangat rupanya Uyaina ni. Antara komen-komen peminat :

” Cutenya Yana, tak reti duduk diam eh haha. Dulu kalau depan kamera menjeb1k je, sekarang dia pant4ng nampak kamera, laju p0sing.. “

” Haha wey semua muka mony0k, awatnya Yana tapi tetap comel hehe. Sekarang semua gambar dia tersenyum sampai ke telinga haha.. “

” Same like my daughter, semua gamb0 macam tuh. Perang4i kan. Sama macam Raja Syahiran suka meraj0k haha.. “

” Alah alah tomeinye dia. mesti bud4k banyak Akai ni masa kecik. Abang Attaful gem0k betul masa ni eh haha.. “

” Muka gar4ng yee masa kecil. Dah besar cantik sangat. Mak Yana pun cantik sangat masa muda.. “

” Yang atas dukung tu, muka mony0k je tapi cute sangat. Dari kecil sudah cantik menawan Yana ni. Colourful childhood.. “

” Yana ni kecik-kecik kuat menang1s eh haha. Awat la comel sangat ni. Yana so cute nau… “

Semua gambar tidak ada satu pun yang muka Uyaina senyum tapi tetap comel. Sekarang sudah berubah jadi gadis yang cantik dan sering tersenyum. Semoga bakat Uyaina terus bersinar dan senantiasa ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Uyaina Arshad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..