” Memang sweet tapi bila cakap ‘cur1 that’, kelakar Syeriv ni.. ” – Netizen

Video Anak Syatilla Melvin, Syeriv Samheizy Buat Kej0tan Memberi Bunga Kepada Ibunya. Namun Bila Ditanya Bagaimana Dia Dapatkan Bunga Tersebut, Jawapan Syeriv Buat Ramai Terhibur. Alahai Sweet Dan Kelakar Lah Syeriv !!

Umum mengetahui, pelakon Syatilla Melvin dan Shaheizy Sam telah dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu seorang lelaki yang berikan nama sebagai Syeriv Samheizy dan seorang perempuan yang bernama Sarima Samheizy.

Sering berkongsi video mahupun gambar tentang anak-anak mereka ini turut mendapat perhatian warganet di laman media sosial. Manakan tidak, gelagat anak-anak pasangan selebriti ini sering kali mencu1t hati ramai.

Menerusi Instagram, Shaheizy Sam telah berkongsi satu video yang memaparkan Sam dan Syeriv baru sahaja pulang ke rumah dari membeli barang mainan. Namun, tulis Sam pada postingnya lagi, Syeriv tidak lupa untuk membelikan sesuatu buat ibunya.

Dalam video yang dikongsikan oleh Sam itu, kelihatan Syeriv telah berjalan menuju ke arah ‘bubu’nya ( panggilan untuk Syatilla) dengan membawa sejambak bunga di belakangnya. Perkongsian tersebut turut mendapat perhatian ramai.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen ramai yang terhibur menonton video tersebut, lebih-lebih lagi mendengar jawapan Syeriv apabila ditanya oleh ibunya bagaimana dia mendapatkan bunga itu. Antara komen-komen netizen adalah :

” Haahah, cur1 that, ad0ilah ni pun kelakar macam ayah dia, ker4s perut aku tengok video ni.. “

” Memang sweet, tapi bila cakap ‘cur1 that’, habis kelakar Syeriv ni, comel tengok gaya budak ni.. “

” Siap close ur eye, sampai depan, open ur eye soooo sweet lah Syeriv ni, romantik sangat.. “

” Tak pernah tak kelakar lah anak Sam ni, memang nampak nanti blh ganti tempat papa dia ni.. “

” Like father, like son. Anak yang baik soleh ni, wlpun ibu tak ikut, beli jga buah tangan utk ibu, sweet.. “

” Amboi pak dia ajar anak, haha sweet sngguh, tapi memang ketawa dengan jawapn Syeriv tu.. “

” Ya Allah so cute and adorable Syeriv, Allah anak bertuah betul, full of loves. Semoga bahagia selalu.. “

” Berulang aku tengok video ni, Syeriv2, memang lawak betul, tapi lawak-lawak pun, memang sweet habis caraa dia layan mama dia.. ” 

Memang kelakar dengar jawapan Syeriv tu, tapi sweet lah Syeriv layan bubu dia. Apa-apa pun, semoga Syeriv membesar dengan sihat, dan didoakan semoga Syeriv akan menjadi anak yang soleh, amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Shaheizy Sam, Syeriv Samheizy, Syatilla Melvin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..