” Comelnya, c0py paste sangat.. ” – Netizen

Faye Kusairi Kongsi Gambarnya Ketika Bayi Raih Perhatian Peminat. Wah Nampak Sama Sangat Dengan Wajah Anak Kedua Faye, Asha Azmi. Memang Fotostat Habis !!

Dayangku Faratiwan Adnil binti Awang Kusairi atau lebih dikenali dengan nama Faye Kusairi merupakan seorang pelakon. Faye mula dikenali ramai selepas membintangi drama Istikharah CintaΒ yang bersiaran diΒ TV3.

Menerusi akaun Instagram, Faye telah memuatnaik sekeping gambar yang memaparkan wajahnya ketika kecil dan wajah anak keduanya, Asha Azmi. Dengan kapsyen 1987 vs 2020 bersamaan dengan tahun kelahirannya dan juga anaknya.

Tujuan gambar ini dikongsikan untuk menunjukkan persamaan wajahnya ketika kecil dengan anaknya itu. Jika diperhatikan kedua-duanya nampak seiras dan sama sekali. Nampaknya Asha mewarisi wajah ibunya.

Patutlah Asha comel orangnya, ibunya juga comel ketika kecil. Pastinya apabila Asha dewasa seiras wajah ibunya kini. Apa yang berbeza ialah mata Asha lagi bulat berbanding Faye. Perkongsian ini telah meraih lebih 500 tontonan buat masa ini.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini mendapat beberapa komen yang memuji kecomelan mereka berdua. Namun ruangan komen telah disediakan secara terhad. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Sama laaa comelll… ahh ger4m.. Faye.. c0py paste sangatt.. Fotostat .. Comel nye. ger4m kite wak.. Comelnya dua2.. Omg Chop sama.. “

Bak kata pepatah, ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Semestinya anak-anak akan mewarisi rupa paras ibu dan bapanya. Asha sememangnya c0py paste wajah ibunya. Comel dan pastinya ramai yang ger4m melihatnya.

Untuk rekod, Faye telah mendirikan rumahtangga bersama Azmi Hatta dan hasil perkongsian hidup mereka telah dikurniakan dua orang cahaya mata. Semoga Faye Kusairi sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Faye Kusairi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..