” Tersenyum mak mertua kena us1k dengan menantu.. ” – Netizen

Video Fazura Berbuka Puasa Bersama Keluarga Mertuanya Cur1 Perhatian Ramai Peminat. Comel Tengok Mak Fattah Senyum !!

Sejak dari dari bercinta, kahwin sehinggalah kini telah pun dikurniakan seorang cahaya mata, pasangan selebriti terkenal, Fattah Amin dan Fazura sering menjadi perhatian netizen lebih-lebih lagi peminat mereka di laman media sosial.

Terbaru, menerusi akaun Instagram, telah dikongsikan video yang telah diambil daripada Ig story Fazura yang memaparkan dia bersama Fattah serta kedua orang tua Fattah ada di satu majlis berbuka puasa.

Namun yang menjadi perhatian dalam video tersebut adalah,selain rakaman juadah makanan yang dimakan mereka, di dalam video tersebut sempat Fazura mengus1k ibu mertuanya yang sedang makan bersama.

Perkongsian tersebut buat sesiapa sahaja menonton pasti terhibur dengan us1kan suara manja Fazura terhadap ibu mertuanya dan kelihatan ibu mertua Fazura juga sporting melayan menantunya itu.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ada yang tertarik melihat kemesraan antara menantu dan ibu mertua ini. Komen netizen tersebut adalah :

” Habis sekali suami, bapa mertua dipanggilnya, part mak Fattah tu memang comel, tersenyum mak mertua kena us1k dengan menantu.. “

Halah halah comel, seronok peminat melihat kemesraan Fazura dengan keluarga mertuanya, sempat lagi tengah makan mengus1k semua orang yer, melayan juga mak Fattah dengan menantu kesayangannya dengan memberikan senyuman manis.

Apa-apa pun, semoga Fazura dan Fattah sentiasa bahagia bersama lagi-lagi adanya cahaya mata mereka, Fatima dan bukan itu sahaja, semoga kasih sayang antara kedua-dua keluarga Fattah dan Fazura juga akan bahagia, amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Fattahstory, Sally Natun, Fattah Amin, Fazura, 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..