” Sempat lagi minta belanja emas, ad0i kelakar lah si mak.. ” – Netizen

Video Syasya Kumpulan DOLLA Cuba ‘ Pr4nk ‘ Ibunya Bagitahu Tidak Dapat Berhari Raya Bersama. Part Tiba-Tiba Minta Emas Tu Memang Kelakar, Tergelak Besar Semua Orang !!

Mesti ramai yang kenal dengan sebuah kumpulan muzik wanita Malaysia ini yang dikenali sebagai ‘Dolla’ ? Mereka ini terdiri daripada empat orang ahli iaitu Angel, Sabronzo, Syasya dan Tabby merupakan sebuah band baru bergenre pop.

Terbaru, menerusi akaun Instagram Alif Farhan telah berkongsi satu video yang memaparkan pada kali ini rancangan ‘ Trek Selebriti, Kumpulan Dolla telah menjadi tetamu jemputan dalam rancangan tersebut.

Syasya telah menelefon ibunya dan berkata bahawa Syasya telah mempunyai kerja di Sarawak dan tidak dapat berhari raya bersama keluarga. Setelah mendengar perkara tersebut, Ibu Syasya telah bertanya adakah mereka sekeluarga dapat ikut Syasya ke Sarawak.

Ketika misi cubaan untuk pr4nk, ibu Syasya telah meminta satu permintaan kepada anaknya, dengan meminta Syasya membelanjakan emas kepadanya. Ketika mendengar permintaan ibu Syasya itu, kesemua ahli kumpulan DOLLA dan Alif tergelak besar.

Tonton perkongsian tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang terhibur menonton episod trek selebriti pada kali ini. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Sempat lagi minta belanja emas si maknya, hahah, ad0i comel je Syasya dengan mak dia berbual.. “

” Asal sedih, tapi sampai ma dia minta emas tu memang kelakar, baru Syasya nk pr4nk ma dia, haha dah ketawa.. “

” Nak kahwin pula, mama dia pun tengok mcm percaya betul tu, haha kelakar lah mama Syasya ni.. “

” Sempat pau emas tu tak tahan, keras perut aku, Syasya pun ketawa dengar pemintaan mama dia.. “

” Pr4nk je kan nk kawen tu, huhu. Suara nak pr4nk mama pun sedap dengar, manja Syasya dengan mama.. “

” Farhan pun gelak, korang nk pr4nk dia, sekali dia mintaa emas, masing-masing dah terkedu, hahaha.. “

” Minat emas betul ni, tak sed1h sangat pun, janji dapat emas kan auntie, hehe win betul permintaan tu.. “

Patut ramai terhibur, part mama Syasya minta emas tu memang kelakar lah. Apa-apa pun, perkongsian tersebut sekadar hiburan dan kami dari Berita Kopak berharap perkongsian tersebut turut menghiburkan pembaca semua.

 

Silakan SHARE…

Sumber : IG Aliffarhan, DOLLA

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..