” Yang penting makan, sambil tidur tu nikmat sahur.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Tomok, Arrian Bersahur Buat Peminat Terhibur. Mengantuk Sangat Ke tu Arrian, Sambil Pejam Sambil Suap Makanan. Yang Ayah Pun Seronok Je Mengus1k !!

Pastinya bermacam rag4m anak-anak ketika dikej0tkan untuk bangun sahur. Ada yang mudah untuk bangun dan ada juga yang bangun tetapi mengantuk. Ada juga yang tidak mahu makan langsung ketika bersahur.

Menerusi akaun Instagram, Tomok telah memuatnaik satu video yang memaparkan anak sulungnya, Arrian sedang menjamah makanan ketika bersahur. Video yang berdurasi beberapa saat ini telah membuatkan ramai terhibur.

Ini kerana Arrian menyuap makanan ke mulutnya sambil matanya terpejam ak1bat mengantuk. Tomok pula merakamkan gelagat tersebut sambil mengus1k Arrian namun Arrian tetap dalam keadaan mengantuk.

Alahai, mengantuk sangat tu Arrian. Dalam tidur pun boleh lagi makan. Boleh kenyang tanpa sedar ni. Apa yang penting sahur tetap makan kan. Supaya dapat bertahan puasa sepanjang hari untuk keesokan harinya.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian video ini telah membuatkan ramai peminat terhibur. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Alah s1annya ngantuk dia , Haha rasa lauk jangan tanya.. yang penting makan.. sambil tdo tu nikmat sahur.. “

Dia pun style macam anak aku yg sorang tu mok, makan lauk pun 1 ja lepas tu kering tak nak kuah… hahahaha.. “

” Sama la ank sy pon.. Tapi pejam sambil sumb4t nasi mujur masuk mulut.. hbis plk tu.. haha rasa nak tolong kunyahkan laju2.. “

” Simpn sini, esok die da beso tunjukkn pd die.. Pejam mata pejam mata.. Sedapnyea makan.. hihi comel jer.. “

” Moment ni semua akan menjadi kenangan satu hari nanti .. Alam sebalik mata ni.. haha.. Alalah comelnya… ngantuk tapi tetap makan sahur.. “

” Ni nak makan ke nak tdo ni . tau tau kenyang..¬†Mmg ank2 mcm ni kan kalau bersahur, ank sis yg bongsu gini la jgk. Byk lelap dari mkn.. “

Ala ala ala alahhh… Bpk nya pun… ngusik anak je.. ari bgn, makan.. Kng nasi masuk hidung pulak… Kes1an bersahur antara ngantok dan mkn sahur .. “

Adalah perkara biasa apabila anak-anak mengantuk ketika hendak bersahur. Maklumlah sedang nyenyak tidur dan kena pula bangun sahur. Semoga Arrian berjaya menghabiskan puasa selama sebulan pada bulan Ramadhan ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..