” Beraninya Sarah, perfect timing dia percaya daddy nya akan sambut.. ” – Netizen

Datin Vivy Yusof Kongsi Video Gelagat Anaknya, Sarah Ilham Shah Membuat Aksi Las4k. Alahai Sarah, Betul- Betul Yakin Dengan Daddy Ni. Perfect Timing !!

Datin Vivy Yusof nama usahawan yang cukup terkenal dalam negara. Pengasas jenama tudung Duck ini juga adalah pengasas bersama FashionValet. Kejayaan Datin Vivy dalam perniagaan mendapat pengiktirafan dan pernah tersenarai dalam F0rbes 30 Under 30 di Asia 2017.

Meninjau akaun Instagram Datin Vivy, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan gelagat suaminya, Datuk Fadzarudin Shah Anuar bersama anak ketiganya, Sarah Ilham Shah. Melihat pada suasana sekelilingnya sepertinya dua beran4k ini berada di ruangan dapur.

Sarah yang berdiri di atas kabinet dapur melompat dan disambut oleh daddy nya itu. Uih memang berani betul Sarah ini dan ini membuatkan Datin Vivy sendiri terkej0t dengan tindakannya itu. Datuk Fadzarudin hanya ketawa sambil mendakap erat anak kecilnya itu.

Datin Vivy yang menulis di kapsyennya mengatakan mereka menyangka anak ketiga akan mempunyai perwatakan lebih tenang dan anggun. Namun sangkaan ini nyata meles3t apabila Sarah sebenarnya anak yang las4k dan berani.

Jom tonton video di bawah :

Gaya Sarah melompat ini telah meraih perhatian peminat . Ad0i Sarah buat ramai yang cu4k tengok aksi ‘terbang’ Sarah ini. Antara komen-komen peminat :

” My heart dr0pped for a sec. She’s sooo brave n she’s definitely trust her daddy. All daughters who believed their dad will c4tch them will do that.. “

” She’s soo br4ve, without hes1tation. Meanwhile me at 22 years old still gay4t haha. She has no issue with daddy.. She really put 200% trust on her daddy.. “

” Such a brave che3ky girl haha. Ni ikut daddy ke mommy ni. Oh my, my jant0ng dr0p sekejap tengok Sarah haha.. “

” Beraninya Sarah ni, perfect timing dia percaya daddy nya akan sambut. Anak paling berani sekali ni. Ish ser1au nya tengok.. “

” Sarah boleh apply jadi stvnt actor ni. Berani betul Sarah ni, kita pulak menjer1t kat sini tengok dia lompat.. Dia saling n0dding bg hint kat daddy dia. Bijak.. “

” Aaa jant0ngku berhent1 seketika, haih Sarah Sarah. Sak1t jantung aunty tengok, Sarah macam terbang. anak yang berani betul.. “

Memang kanak-kanak seusia Sarah ini suka mencuba dan membuat pelbagai aksi, sel 0tak sedang berhubung begitulah jadinya. Apa pun, semoga Sarah membesar dengan sihat dan menjadi anak yang berguna kepada keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Vivy Yusof

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..