” Comelnya, pandai dah nak melawa.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Datin Seri Zizie Izette, Aalisa Belle Bersolek Sendiri Buat Ramai Terhibur. Walaupun Hasilnya Com0t, Dia Punya Gaya Memang Confident Habis. Amboi, Pandai Nak Bergaya Yer Cicabelle !!

Datin Seri Zizie Izette gemar berkongsi video dan gambar anak-anaknya di media sosial. Zizie mempunyai lima orang anak di mana dua daripadanya merupakan anak angkat. Telatah anak-anak Zizie sering meraih perhatian di media sosial.

Antara entri terbaru yang dikongsikan oleh Zizie ialah video anak bongsunya iaitu Aalisa Belle Izette. Lebih manja dipanggil Cicabelle, anak bongsu Zizie ini sudah pun berusia 2 tahun. Dua video yang dikongsikan itu memaparkan gelagat Cicabelle bermain dengan alat solekan ibunya.

Cicabelle telah menggunakan lipstik ibunya untuk menyolek wajahnya. Malah dia juga menggunakannya itu mewarnakan kuku kakinya. Gelagatnya itu telah dirakam oleh Zizie tanpa disedari oleh anaknya itu.

Apabila Zizie menghampiri Cicabelle, Zizie meminta Cicabelle menunjukkan wajah hasil solekannya. Dengan penuh yakin, Cicabelle terus menunjukkan wajah dan tersenyum. Walaupun com0t, confident tu penting. Cicabelle turut bergaya di hadapan cermin pada video kedua.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Gelagat Cicabelle telah membuatkan ramai terhibur dan ada menyatakan wajah Cicabelle dan sepupunya, Sarima Samheizy seperti kembar. Antara komen-komen yang diberikan :

” She adoreable.. Pandai ngat melawa tu.. Confident adik… good.. comel dan lucu snagat.. Ala2 comel yer, pandai dia mekapup yer.. “

” Eeee comel. pandai dah nak melawa.. berapa umur tu anak kita nearly 2y pun mcm tu… nk lipstick, bedak.. hehehe diorg comel je .. “

” Ya allah, kena tengok sampai habis okey…. hahahahahaha… too cute too handle la baby.. ¬†ingatkan Mima tadi ¬†mcm kembar pula .. “

” Aduhhhh sabor ajelahhh… keletahnyaaa comel sgt2.. anak dar4 sorang.. comel sangat ni.. miss Cicabelle memang lain dari yang lain more advanced , kena t1ru ni.. “

” Comelnya, nak melawa tu.. Comott.. Tp cutenyerrr.. confident tu penting .. Ini mesti selalu tengok mami makeup. Adik so cute.. “

” Why u soooo cute baby… Alololo.. Datin, nk pinjam dia bole tak… Ger4m sgt aihhhh… minat nak make up2 tu.. yakinnya kamu.. haha.. “

” Hahaaa been there too with my gurls some 20 over years ago… they are just plain curious… cuteness over load kann.. “

Alahai, pandainya dia nak bergaya. Pastinya Cicabelle selalu melihat ibunya bersolek dan bersiap di hadapan cermin. Biasalah anak-anak selalunya memerhatikan apa yang dilakukan oleh ibu dan bapa mereka. Comel Cicabelle macam ibunya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizie Izette

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..