” Macam faham je kakak cakap apa tu yer Lyla Amina.. ” – Inai Jari

Video Lara Alana Berbual Dengan Adiknya, Lyla Amina. Alolo, Adik Macam Faham Jer, Siap Dia Pun Nak Bercakap. Comel Sangat !!

Lara Alana dan Lyla Amina merupakan cahaya mata pasangan selebriti, Awal Ashaari dan Scha Alyahya. Lara kini sudah berusia 7 tahun manakala Lyla sudah berusia lebih 2 bulan. Lyla dilahirkan pada Februari yang lepas.

Menerusi akaun Instagram Inai Jari, satu video yang memaparkan gelagat dua adik-beradik ini telah dikongsikan. Video ini diambil menerusi Instastory Scha. Video yang berdurasi 15 saat ini memaparkan Lara sedang berbual dengan Lyla.

Ketika Lara sedang bercakap dengan Lyla, Lyla juga turut mengeluarkan suara seolah-olah seperti memahami apa yang dikatakan oleh kakaknya. Nampak sangat comel Lyla dengan m1mik mukanya sambil memandang Lara.

Pastinya Lara berasa seronok kerana dia kini sudah mempunyai rakan untuk bermain dan berbual. Lara sangat sayang akan adiknya dan merupakan seorang kakak yang begitu penyayang. Video ini telah mendapat lebih 2000 likes daripada peminat.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini menerima beberapa komen daripada para netizen yang terhibur melihat telatah dua beradik comel ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Biasanya anak no2 lain macam sikit… tahap berdikari dan. matang dia ngal4h anak pertama….. anak pertama biasalah manja… sooo Cute… Both of Them.. “

” Tengok Lyla wpun baby dah nampak kematangannya…. senang jaga.. karekternya nampak pendiam tapi berisi… Sayang nya kakak kat adik.. “

Scha dan Awal sememangnya sudah lama menantikan kehadiran cahaya mata kedua. Begitu juga Lara yang sangat menginginkan seorang adik. Pastinya kelahiran Lyla memberi cahaya kebahagiaan buat keluarga ini.

Jika diperhatikan, wajah Lyla saling tidak tump4h seperti wajah Lara ketika masih bayi. Kedua-duanya memiliki mata yang sama. Semoga Lara Alana dan Lyla Amina membesar menjadi anak yang membanggakan ibubapa. Semoga menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia dan di akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inai Jari, Lara Alana, Lyla Amina

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..