” Ni gambar yang masa kel4m kab0t tu ya, finally dapat juga, cantik.. ” – Netizen

Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor Kongsi Hasil Photosh00t Raya Bersama Keluarga. Wahh Akhirnya, Dapat Juga Gambar Cantik !!

Pasti ramai yang mengikuti perkembangan angkasawan negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor mahupun hal kerjaya dan kehidupan peribadinya di laman media sosial. Sering berkongsi mengenai gelagat dan aktiviti anak-anak, membuatkan ramai yang turut terhibur melihatnya.

Sebelum ini, telah dikongsikan Datin Dr Halina Mohd Yunos, isteri Datuk Dr Sheikh Muszaphar akan video di mana mereka seisi keluarga sedang membuat photosh00t  raya untuk mengabadikan gambar kenangan, memandangkan raya kali ini keluarga mereka bertambah dua orang ahli baru.

Video tersebut begitu mencuit hati apabila melihat betapa strugg1e Datuk Sheikh Muszaphar dan isteri untuk memujuk anak kembar lelaki mereka, iaitu Noah dan Adam untuk mendapatkan gambar yang cantik memandangkan mereka ini begitu aktif.

Terbaru, Datuk Dr Sheikh Muszaphar telah berkongsi gambar keluarga hasil photosh00t yang lalu. Memang hasilnya begitu cantik dan perkongsian gambar tersebut turut mendapat perhatian warganet di Instagram.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai memuji akan gambar raya keluarga besar ini yang kelihatan sangat cantik. Dan rata-ratanya terhibur membaca luahan Datuk Dr Sheikh pada postingnya mengenai hasil gambar tersebut. Antara komen-komen netizen adalah :

” Selalu bila tgk gmbr baru sedar anak-anak dah ramai ye. Memang meriah, moga keluarga Dr sentiasa bahagia hingga ke syurga.. “

” Allahuakbar, what a perfect family,May Allah gives her more kesabaran day by day ye Dr Sheikh and Dr Halina.. “

” Elok la plak, the right side muka Doc Halina and left lot muka Doc Sheikh. Memang cantik gambar ni, berbaloi lah dapat handle Noah dan Adam hari tu, hahaha.. “

” Daddy terpaks4 kena pengang kuat-kuat Noah dan Adam, haha nampk muka masing-masing mcm nk lari, tpi hasilnya memang cantik.. “

” Owh ni gambar yang masa kel4m kab0t tu ya doc, ¬†finally dapat jugak,¬† sangat cantik gambar keluarga doc.. “

” Wah perfect, semua mata tengok kamera, cantik menyerlah warna baju ni. Semoga keluarga Datuk Sheikh sentiasa harmoni, amin.. “

” Haha adat biasa lah, bila dah anak ramai, lagi-lagi semua masih kecil, kena kuat semangat lah skit, tapi betul ckp Dr tu, seronok ada anak ramai-ramai ni, meriah.. “

Cantik, memamg patut ramai yang puji. Hebat Datuk Dr Sheikh Muszaphar dan isteri dalam mendidik anak-anak mereka, bukan semua orang ada tahap kesabaran yang tinggi seperti mereka. Semoga keluarga ini menjadi keluarga yang sakinah, mawaddah dan warrohmah.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Dr Sheikh Muszaphar Shukor, Dr Halina Mohd Yunos

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..