” Keras perut gelak tengok betapa struggle Mark cuba nak jadi Fedtri.. ” – Netizen

Video Mark Adam Men1ru Gaya Percakapan Fedtri Yahya Dalam ‘ Jejak Rasul Challenge’ Buat Ramai Tidak Kering Gusi Ketawa. Sampai Terangkat-angkat Kening Tu Mark Yer, Ad0i Tak Pernah Tak Kelakar Lah Mark Ni !!

Mark Adam, dengar sahaja namanya pasti ramai yang sudah tersenyum. Manakan tidak, bukan sahaja miliki suara yang merdu menyanyi, malah gayanya yang bersahaja membuat jenaka buat ramai tidak kering gusi ketawa.

Rezekinya di bumi Malaysia sangat lah melimpah ruah, dari seorang penyanyi, kini Mark melebarkan sayap bakatnya dalam dunia lakonan dan juga bidang penyiaran dimana Mark kini merupakan seorang penyampai radio di stesen radio H0t FM.

Meninjau di akaun Instagram pengacara televisyen terkenal iaitu Ahmad Fedtri Yahya telah berkongsi video Mark men1ru suaranya berdialog sebagai suara latar dalam rancangan Jejak Rasul iaitu ‘ Challenge Jejak Rasul ‘

Gaya Mark ketika menyampai dialog tersebut sangat menghiburkan kerana Mark dilihat begitu bersungguh-sungguh untuk menyampai dialog tersebut dengan baik, meskipun mendengar suara pel4tnya bercakap sudah pun mencuit hati.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Perkongsian video oleh Fedtri itu telah membuatkan ramai yang menonton turut terhibur dan di ruangan komen, mereka menyifatkan Mark memang seorang yang sangat kelakar meskipun dirinya tidak membuat lawak kerana gaya mimik mukanya sudah cukup meghiburkan.

” Mark, kenapalah kelakar sangat, ad0i aku cuba tau untuk tahan dari ketawa, tapi tak boleh juga, hahaha.. “

” Ni kalau Mark jadi suara latar Jejak Rasul, mau setahun episod tak habism tggu dia cakap, hahaha, meleret panjang sungguh.. “

” Mark kau ni baca sajak ka syair ni, aku dengar pun penat tau, hahaha tak pernah tak kelakar lah Mark.. “

” Tengok muka pun dah tersembur aku ketawa, dengar dia cakap lagi lah, cuba lagi Mark yer, hahahahaa.. “

 ” Kawan Mark yang sebelah tu pun tahan gelak, bukan tahan dah, tergelak terus dengat Mark cakap, sabar jelah.. “

” Ya ampun, tew4s juga, sorry Mark, tergelak juga walaupun cuba tak nak gelak, haha ni Fedtri Yahya versi Karam Singh Walia.. “

” Ker4s perut gelak tengok betapa struggle Mark cuba nak jadi Fedtri, siap teleng kepala tu dengan kening-kening terangkat habis.. “

Mark memang tak pernah tak kelakar, terhibur netizen menonton perkongsian video tersebut. Apa-apa pun perkongsian ini hanyalah sekadar hiburan dan kami dari Berita Kopak berharap semoga Mark sentiasa berjaya dalam bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Ahmad Fedtri Yahya, Mark Adam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..