” Handsome boy, so cute.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Hetty Sarlene, Landon Alexander Oakes Yang Kini Berusia 2 Bulan. Alahai Makin Comel, Lagi Terserlah Muka Mat Salleh Tu. Cute Sangat !!

Pada bulan Januari yang lalu, peminat dikhabarkan berita gembira dengan kelahiran cahayamata pertama penyanyi Hetty Sarlene. Setelah 4 tahun mendirikan rumahtangga bersama Daniel Oakes, impian pasangan ini untuk memiliki zuriat sendiri termakbul.

Pada perkongsian pertama Hetty tentang bayinya ini, nama Landon Alexander Oakes dipilih untuk anaknya. Berkongsikan wajah penuh Landon sejak hari pertama lagi, wajah si kecil yang putih nampak banyak mewarisi wajah mat salleh suaminya, Daniel.

Pejam celik, sudah 2 bulan usia Landon dan hasil tinjauan kami di Instagram Hetty, wajah terkini Landon dikongsikan buat tatapan peminat. Memakai romper berwarna putih dan bercorak kereta, Landon nampak begitu comel dan sihat.

Hidungnya yang mancung dan mata Landon yang bulat itu meraih perhatian ramai. ‚Ā£Hetty turut berkongsikan gambar throwback ketika sebelum melahirkan Landon dan gambar sesudah Landon dilahirkan. Dari kecik sudah nampak muka kacukan tu, so cute Landon.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian wajah Landon ini mendapat respon positif daripada peminat. Rata-rata memuji kecomelan anak kesayangan mummy dan daddy ini. Antara komen-komen peminat :

” Congratulations Dear on your new born. Hello handsome boy, so the Angmoh look hehe.. “

” Handsome boy, so cute. Congratulations hetty and husband. Baby comel sangat. Nama yang sangat hebat.. “

Wah Landon, kecil-kecil sudah nampak handsome. Kulitnya yang putih gebu dan hidungnya yang terpacak tu betul-betul c0py paste daddy. Melihat anak membesar dengan sihat di depan mata pastinya impian setiap ibu bapa.

Pastinya kehadiran Landon menambahkan lagi kebahagiaan Hetty dan suaminya. Amanah dari Allah yang tidak ternilai harganya. Semoga Landon membesar menjadi anak yang soleh dan Hetty sentiasa gembira bersama suami dan anak tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hetty Sarlene

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..