” Bijaknya Ney Ney, the best story teller ever.. ” – Netizen

Nora Danish Kongsi Video Anaknya, Mohamed Neqayl Nedim Membaca Buku Cerita Bahasa Inggeris. Alahai, Bijaknya Ney Ney, Cara Bercerita Tu Comel Sangat !!

Nama Nora Danish sudah tidak perlu dikenalkan lagi dalam industri tanah air. Pelakon yang berwajah cantik ini telah mendirikan rumahtangga bersama Nedim Nazri dan hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan seorang anak lelaki bernama, Mohamed Neqayl atau lebih mesra dengan panggilan Ney Ney.

Hasil tinjauan di laman Instagram miliknya, Nora ada berkongsi satu video di mana anaknya, Ney Ney sedang membaca buku cerita yang bertajuk ‘The very hungry caterp1llar’. Ney Ney yang membaca ditemani oleh ibunya kelihatan sangat seronok sekali.

Di ruangan kapsyen, Nora ada memaklumkan sebenarnya Ney Ney belum pandai membaca dengan lancar namun Ney Ney boleh menghafal sesuatu buku cerita yang dibacakan kepadanya. Biarpun begitu, kepandaian Ney Ney menghafal memang terserlah dalam video tersebut.

Lebih menarik perhatian adalah cara Ney Ney menyampaikan cerita yang dibacanya itu. Penuh dengan reaksi dan mimik muka yang comel. Sudah semestinya, ini hasil usaha keras Nora menemani dan membacakan buku tersebut kepada Ney Ney.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian video Ney Ney oleh Nora meraih perhatian peminat. Rata-rata memuji dan kagum dengan kepandaian Ney Ney membaca dan menghafal. Antara komen-komen mereka adalah :

” Bijaknya neney, I love that sound of neyney telling story, Comelnya dia… pandai sangat. You’re Great Neyney.. “

” Waww bijaklh niney ni, Wahhh siap ada summary in the end.. Briliant, The best story teller ever, Brilliant boy.. good job neyney.. “

” Memorise all the stories… mommy must have done a good job by reading to Ney2 everyday.. And as we know Ney Ney is a clever boy.. “

” Alhamdulilah bijak pandai, beruntung kak nora.. rezeki Allah bg, aunty lapar pulak tengok makanan semua.. “

” Alahai dah la comel bijak plak tu bgs la neyney ni, Bgs ingatan die, MashaAllah Ney smart boy Best education always starts at home.. “

” Excellent.. Its amazing which his storytelling is interesting. So clever Neyney syg..  ger4mm nya aunty.. u r d best story teller boy.. “

” Mummy spent time to teach him.. he’a so clver boy, Clever. Brilliant. Superb amazing boy.. So cute so long his eyelashes.. “

Sebagai ibu, sudah pastinya Nora berbangga mempunyai anak seperti Ney Ney. Sudahlah comel, cerdik pula tu. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ney Ney menjadi insan yang berjaya dan dapat membahagiakan kedua ibu bapa apabila besar nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nora Danish

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..