” Comel tengok Nelydia jel1ng suami dia.. ” – Netizen

Video Nelydia Senrose Bersama Suami Sama-Sama Belajar Mengaji. Namun Aksi Suami Nelydia Sempat Menyak4t Isterinya Cur1 Perhatian Netizen. Alahai Comel Jer, Sweet Sangat !!

Nelydia Senrose nama yang tidak asing dalam industri seni. Watak-watak yang dibawa oleh dirinya sering mendapat pujian ramai. Bukan sahaja miliki wajah yang menawan, dia juga mempunyai bakat yang besar dalam bidang lakonan tanah air.

Nelydia Senrose yang juga adik kepada pelakon Uqasha Senrose ini telah mendirikan rumah tangga bersama jejaka pilihan hatinya iaitu Mohd Hafez Halimi Abdul Hamid. Setelah mendirikan rumah tangga, Nelydia juga turut melibatkan diri dalam bidang perniagaan.

Menerusi akaun Instagram milik inaijari, telah berkongsi video yang memaparkan Nelydia serta suami dan ahli keluarga lain bersama-sama menghadiri kelas mengaji. Namun dalam perkongsian video itu, kelihatan suaminya Nelydia sempat menyak4t isterinya yang sedang membuat video.

Malah setelah dius1k oleh suami, Nelydia sempat menjel1ng dan tersenyum akan apa yang dilakukan suaminya itu. Melihat pasangan sama cantik sama padan ini yang bersama-sama hadir kelas agama, turut menarik perhatian warga netizen.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat video seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat perkongsian video tersebut dengan melihat reaksi pasangan ini yang saling mengus1k antara satu sama lain. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Alah comel betul Nelydia ni, manis jer dia senyum, alhamdulillah bagus hadir kelas mengaji, semoga terus istiqomah.. “

” Wah mata tu, jel1ng manja gitu, smpt lagi si suami tu mengus1k kan, sbb dia tahu isteri tengah record, hehehe.. “

” Cute aik, sekali kita pun tengok ni pun tersenyum sorang-sorang, pasangan yang bahagia, semoga kekal bahagia selamanya.. “

Ramai yang tahu, pasangan ini memang sering kelihatan romantik, bagi yang mengikuti perkembangan Nelydia di akaun Instagramnya, Nelydia sering berkongsi gambar dan video bersama suaminya dan kelihatan mereka begitu bahagia sekali.

Bagus Nelydia, isi masa lapang bersama-sama keluarga hadir dalam kelas mengaji untuk mempelajari dan memperbaiki kekurangan. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Nelydia dan suami sentiasa bahagia bersama kekal hingga ke syurga. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inaijari, Nelydia Senrose, Orkidreal

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa  kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..