” Muka ala-ala Kim0ra Lee dah. Rupa dah setanding model antarabangsa.. ” – Netizen

Penampilan Terbaru Cik B Buat Ramai Teruja. Wah, Tak Sangka Dengan Penampilan Cik B Ni. Wajah Seperti Supermodel !!

Sejak mula menceburi bidang lakonan, anak kepada pengasas kosmetik terkenal di Malaysia, Dato’ Seri Vida iaitu Cik B semakin popular dan dikenali ramai. Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamileen Muhammad Amin mempunyai perwatakan yang bersahaja dan semp0i.

Dia dahulunya tidak gemar bersolek kini tampil dengan gaya yang berbeza dan lebih feminin semenjak bergelar pelakon. Meninjau ke akaun instagram Cik B, dia dilihat sudah mula bersolek dan nampak lebih manis dan bergaya melalui gambar-gambar yang dikongsikan olehnya.

Antara entri terbaru ialah gambar Cik B ketika menghadiri photosh00t untuk Utusan Malaysia. Cik B dijemput untuk slot Pancaindera yang turut berkongsi artikel mengenai Cik B. Penampilan Cik B kali ini amat berbeza sekali daripada sebelum ini.

Dato’ Seri Vida turut berkongsi artikel berkaitan Cik B di akaun Instagramnya. Dia turut berbangga dengan pencapaian dan perubahan anaknya itu. Menurut DSV, Cik B seorang yang pemalu, manja, bersikap keanakan tetapi agak ranggi. Tidak ramai tahu yang Cik B juga seorang yang sukakan kanak-kanak.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Sementara itu, perkongsian daripada Dato’ Seri Vida di akaun Instagramnya :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Penampilan terkini oleh Cik B yang sangat unik danm berlainan ini telah mendapat pujian daripada ramai netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Cantiknya cikb, Cikb sesuai mekap mcm ni, omaigad can i call you baby. is that okayyyy. Mashaallah comelnya Cik B.. cantik cik b tu haaa. Dik muda2 dah cantik. Akak dulu hing0sss berselopoh Jo muka haaaa.. “

” Kalau kat US.. ppl will d1e for your lips Cik B Saya jarang komenkat IG sapa2 pun. Tp this time, I like this look so much that I have to comment. We can see the other fun side of Cik B. Kipidap sistur. Proud of you.. “

” Gadis cantik ini seorg yg merendah diri.. walau kaya dan bondanya hebat tpi tiada keangk0han dan kes0mbongan dlm dirinya..bersifat bersahaja dan luhur seadanya… anak yg taat moga dlm perlindungan Allah selamanya…love you cik B.. “

” Suka yg rambut kerinting tu..mmg nampak cik b g0rgeous sgt. cikbi ade auraaa jd model… muka unikk tak puas tgkk .. pndai mua yg mekap ni.. “

” Muka ala2 kim0ra lee dah.  rupa dh setanding model antarabangsa.. Cantik berseri dan original. Tdk perlu buat plastik srgery dan syukuri nikmat pemberian ALLAH… “

” Mama dia mesti berdouble double bangga dulu orang kecam. Sekarang makin cantik. Goodluck cik b, Ab4ikan mulut orang. She is a beautiful lady, inside out… “

” Comey sgt cik b… love u Cik bie mmg semp0i. Kalau sy jd mama cik b saya pun bangga ada anak baik hati mcm dia.. “

Wah, memang nampak berbeza penampilan Cik B. Kalau dilihat dari raut wajahnya seperti wajah model antarabangsa. Tidak mustahil kan suatu hari nanti Cik B akan bergelar seorang model professional. Semoga terus maju jaya buat Cik B.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Cik B, Dato Seri Vida

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..