” Alalaa comelnya anak Rea, putih melepak mata bulat.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Penyampai Radio Kool FM, Rea Yang Sangat Comel. Alahai Putih Gebunya, Nama Pun Sedap !! 

Bagi pendengar setia stesen radio Kool FM, penyampai bernama Rea bukan asing lagi. Rea atau nama sebenarnya Tengku Nor Suriya Tengku Mohamad sudah beberapa tahun berkhidmat di stesen radio ini dan memiliki pendengar setianya yang tersendiri.

Sedikit informasi, Rea mendirikan rumahtangga bersama pemain dram kumpulan Drama Band, Faeez Ikhwan Abdul Halim pada November 2018. Pasangan ini sudahpun dikurniakan seorang cahayamata perempuan pada 13 Julai yang lalu dan dinamakan sebagai Dhia Madeena.

Meninjau akaun Instagram Rea, telah dikongsikan sebuah video yang memaparkan gelagat anaknya yang sudah pandai meniarap. Dhia yang ditegur Rea mengangkat kepalanya dan memberikan senyuman manis. Alahai sweet sangat si kecil sudah pandai membuat reaksi wajah.

Melihat wajah Dhia yang putih gebu ini, nyata Dhia mewarisi kecantikan wajah ibunya ini. Tidak hanya kulitnya yang gebu, matanya yang bulat juga membuatkan Dhia nampak lagi comel. Bak kata pepatah, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, iye tak.

Jom tonton video di bawah :

Wajah terkini Dhia Madeena ini telah meraih perhatian dan pujian peminat. Amboi Dhia putihnya memang ikut mak sangat warna kulit ni. Antara komen-komen mereka :

” Ya Allah comelnyaaaa, nak kena ek. Ewah2 kau dukkk rumah kanggg misi cucuk kanggg..  Eee cutenyaa dhia ger4m tgk. Cuteness Overl0ad. Alalala.. sweetnya Dhia senyum.. “

” Alahai cutenya DhiaMadeena.. Alalaa comey nya anak rea… putih melepak.. ger4m tau aunty ina tgk awk nie.. “

” Cepat dah besar.. lpas nie geng mummy melawa la. She just made my day with that smile Beautiful sgt.. “

” Comey ny dia rea. Ya Allah, ger4m lak tengok, cute sangat dengan mata bulat tu. Senyum pun mak ai, manis.. “

” Comey nye dhia.. Suka tgk dhia snyum. comel, cute, cantik semuapun ada bud4k kecik ni. Bulatnyaa mata tuu… “

” Awwww comey sgt ni dhiaaaa. Pandai senyum semua dh…. Rsa mcm sis rea bru lps pantang…hihi.. “

” Comel nyer dia, sebijik macam mommy dia. Putih gebu, mata bulat, senyum pun menawan. Melting sangat tengok Dhia.. “

Siapa tidak ger4m melihat bayi secomel Dhia ini apatah lagi Dhia sudah pandai berinteraksi sebegini. Senyuman tu boleh mencairkan hati peminat sungguh. Semoga Dhia Madeena membesar dengan sempurna dan menjadi puteri solehah serta berbakti kepada kedua orang tua dewasa nanti. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rea Kool FM

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..