” Mata bulat, kelip-kelip sebut my turn. Aloo comel sangat tau.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Beriadah Bersama Hairul Azreen. Alahai Part Cakap My Turn Tu Boleh Cair Dengar Rayuan Alisa Ni. Cara Jalan Pun Catwalk Sangat !! 

Puteri kesayangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha semakin hari semakin banyak telatahnya. Alisa yang berusia setahun lebih ini sudah pandai menyebut beberapa perkataan dan menunjukkan kepandaian seperti abangnya Yusuf Iskandar.

Hanis dan Hairul yang sangat mementingkan masa bersama keluarga mendidik anak-anak mereka dengan penuh disiplin. Lihat sahaja Yusuf yang bersifat lemah lembut dan menghormati prang lain hasil daripada asuhan mereka ini. Kini giliran adiknya Alisa pula dilatih sebagaimana abangnya itu.

Meninjau akaun Instagram Hairul Azreen, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Hairul melayani Yusuf dan Alisa beriadah. Terlihat dalam video pendek ini Hairul membawa Yusuf berjalan di lereng bukit sambil Alisa menanti di bawah.

Hanis yang merakam gelagat anak-anaknya ini spontan tertawa apabila Alisa menyebut ” my turn, my turn.. “ supaya daddynya membawanya sama berjalan seperti Yusuf. Alahai Alisa, sudah pandai membuat ayat dan mimik muka kes1an, comel sungguh si tada ini.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Alisa meminta untuk berjalan seperti Yusuf meraih perhatian peminat. Alahai si Tada ni perkataan my turn pula kali ini dan antara komen-komen mereka :

” Mata bulat, kelip-kelip sebut “my turn”. Aloo comel sangat tau baby, cute sangat. Ger4m tengok Alisa ni.. “

” Ya Allah cutenyaaaa alisaaaaaa. my turn… comel sgt dia tu. My te ke my turn. Comel le awak nie.. ger4m.. “

” Comelnya awk ni Alisa, my turn my turn. Haihh comel sangat Alisa ni. Ger4m tengok mata dia. cute dooh alisaaa.. “

” Alisa cute Dan kelakor. best ni kalau ada kotak. duduk atas kotak pastu turun dari atas bukit. mengimbau zaman kanak2.. “

” The way she talk my turn, comel sangat Alisa ni. So cute, ee budak Alisa ni. Makin pandai la cakap.. “

” My turn my turn.. dah sampai turn dia, buat cat walk pulak. Hahah.. Alisa Alisa.. so cute, pandai sangat.. “

” Clever girl, my turn my turn.. comel lotteyy Alisa ni. Alisa comel, lain kali kena condongkan sikit badan tu tau.. barulah cepat smpai.. “

” Alahh comelnya alisa aisyah duk cakap my turn. So cute, hujung hujung ada orang nak tergelincir ke tuuu hahahahahaha.. “

” My turn my turn tp bila dh bg turn jalan kecik kecik jee. alisaaa why so cute. eeeeiii bdk tadaaaa nie kn, comel sangat awak ni tau.. “

Halah Alisa, sudah pandai sangat bercakap sekarang. Mulut cerdik sama macam abang Yusuf sangat Alisa ni. Macam mana peminat tidak ger4m, banyak sangat telatah Alisa sekarang. Apa pun, semoga Alisa membesar dengan sihat selalu dan menjadi seorang yang berguna dewasa kelak. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..