” Ain pregnant, we’re having a baby.. ” – Ain Edruce

Ain Edruce Kongsi Video Umum Berita Gembira Kini Sedang Hamil. Reaksi Suaminya, Amirul Yang Terkej0t Ketika Ain Tunjuk Pregnancy Test Buat Ramai Terhibur. Sampai Tak Percaya Amirul Sebab Isteri Dia Suka Main-Main, Siap Suruh Ain Bersump4h Lagi !!

Ramai peminat yang berteka-teki apabila melihat pengacara dan pelakon Ain Edruce berkongsi video dirinya di laman media sosial kelihatan jelas akan ‘baby bump’ baru-baru ini . Namun apabila ramai yang mengajukan soalan tersebut, Ain sebelum ini mengambil langkah untuk berdiam diri.

Terbaru, menerusi perkongsian Ain di channel youtubenya iaitu Ain Edruce telah berkongsi satu video yang memaparkan Ain telah berkongsi berita gembira bahawa kini dirinya telah hamil. Turut dikongsikan Ain adalah usia kandungan dirinya yang telah pun mencecah 4 bulan.

Jelas Ain, sebelum ini dia mengambil langkah berjaga-jaga untuk tidak mengumumkan perkara ini  kerana usia kandungannya masih awal. Ain juga berkongsi cerita bahawa dia mendapat tahu dirinya hamil beberapa hari sebelum dia dan suaminya bercuti di Langkawi.

Ain turut berkongsi video buat tontonan ramai mengimbau ketika awal dia membuat kej0tan buat suaminya berkongsi berita kehamilannya. Kelihatan, suami Ain, Amirul jelas begitu gembira dan terkej0t kerana tidak menyangka bahawa Ain kini telah pun hamil.

Meninjau di ruangan komen, perkongsian berita gembira oleh Ain itu turut dibanj1ri ribuan ucapan tahniah daripada warga netizen yang telah menonton perkongsian video oleh Ain itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Seronok tengok reaksi Amirul, Alhamdulillah, tahniah Ain dan suami akan berita gembira ini, take care Ain..”

” Tahniah Ain, jaga diri baik-baik tau, tumpang gembira dengan perkongsian berita ni, akhirnya betul lah tekaan ramai.. “

” Tahniah2 Ain, wah seronoknya bakal jadi ibu, jaga diri yer Ain, tahun depan bleh la tgk baby comel Ain, wah tak sabar.. “

” Congrats Ain, seronok tengok reaksi masing-masing keluarga dan suami Ain dapat tahu berita gembira ni, Alhamdulillaj.. “

” Wah semua fmly teruja kan, hahaha dapat tahu Ain mengandung, sampai Mirul pun tak jadi nk ber4k, hahaha.. “

” Berita yang ditunggu-tunggu, tahniah Ain, jelas terpancar bahagianya suaminya Ain dapat tahu berita gembira .. “

” Lebar betul senyuman Amirul, mesti dia tak sngka kan, siap suruh Ain sump4h-sump4h tak berhenti, tahniah Ain.. “

Wahh berita yang dinanti-nantikan semua peminat-peminat Ain. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapkan tahniah kepada Ain dan suaminya, Amirul akan perkongsian berita gembira ini, didoakan semoga Ain dan kandungannya sentiasa dalam keadaan sihat selalu. Aamin.

Tonton video penuh di bawah ini :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ain Edruce, Youtube Channel Ain Edruce

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa  kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..