” With lots of love and k1sses, mama wish you both a Happy Birthday.. ” – DS Tengku Zawyah

Datin Seri Tengku Zawyah Kongsi Gambar-Gambar Dan Video Bersama Keluarga Sekitar Sambutan Hari Lahir Menantunya, Tya Arifin. Part Arif Jiwa Dan Azzahra Jiwa Join Sekali Tiup Lilin Tu Comel !!

Kenali selebriti muda jelita dari Indonesia, Nurtria Wulandari Arifin atau lebih mesra dengan panggilan Tya Arifin. Tya merupakan isteri Asyraf Khalid, anak kepada Datin Seri Tengku Zawyah dan Dato’ Sri Khalid. Kini, Tya juga merupakan pengasas jamu kesihatan dan telah mempunyai empayar perniagaanya sendiri iaitu Wisma Mutyara.

Setelah berkahwin, Tya mengikut suaminya dan telah menetap di Malaysia. Jika baru-baru ini Tya telah berkongsi gambar ulang tahun kelahiran bersama suami tercinta, kini giliran ibu mertuanya, Tengku Zawyah turut berkongsi gambar-gambar dan video sekitar sambutan hari lahir menantunya dan anaknya, Putri Eiliyah Erina.

Melalui perkongsian tersebut, sambutan birthday itu diraikan secara simple dengan kehadiaran ahli keluarga terdekat. Walaupun begitu, keadaan ketika majlis sambutan birthday Tya dan Eiliyah turut dilihat meriah lebih-lebih lagi dengan gelagat anak-anak Tya terutamanya Arif Jiwa.

Gelagat Arif Jiwa yang lebih teruja daripada ibunya sendiri membuatkan ramai yang terhibur. Setelah lagu happy birthday dinyanyikan, belum sempat Tya dan Eiliyah make a wish, Arif sudah bersedia meniup ap1 lilin. Alahai comel sungguh Arif.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya.. )

Sungguh beruntung Tya dikurniakan seorang ibu mertua yang sangat baik. Walaupun tidak dapat meraikan bersama keluarga di Indonesia kerana wab4k C0vid-19, namun sambutan ini sedikit sebanyak memberikan kebahagiaan kepada Tya. Bukan itu sahaja rata-rata men1nggalkan komen-komen yang baik dan mengucapkan ucapan selamat hari lahir kepada mereka berdua. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

β€œ Happy Birthday to both your dear gals.. Happy birthday Eliyah, many happy returns of the day.. “

β€œ Happy bday Tya n Eliyah, wishing both a wonderful year ahead.. Happy Birthday pretty.. “

β€œ Happy bsday tya n eliyah.. Happy birthday to both of you. May you both be in God’s protection.. “

β€œ Sanah Helwah Pretty Girl.. May Allah Grant Yr wish everysecond.. Ameen Ya Rab.. “

β€œ Dah lama nak ty.. Eiliyah anak tengku jgk ke.. happy birthday eiliyah.. Baju merah tu siapa Tengku.. “

Pastinya sambutan hari lahir bersama keluarga tersayang akan menceriakan suasana dan juga mengeratkan hubungan silaturahim. Tiada yang lebih indah melainkan dapat meluangkan masa pada hari bahagia bersama dengan insan yang tersayang.

Jika dilihat pada sorotan dan paparan, manis sahaja gambar dan video perkongsian Datin Zawyah sekeluarga. Pasti ianya menjadi satu memori dan kenangan berharga buat Tya dan Eiliyah dalam kehidupan mereka. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Datin Zawyah dan seluruh ahli keluarga sentiasa berbahagia hingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG teezac, tyaarifinnw

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..