” Yang tua pun buat perangai juga, sengaja kan menyak4t anak, hahaha.. ” – Netizen

Nad Zainal Kongsi Video Anak dan Suaminya Berlumba Lari. Part Last Buat Ramai Terhibur Akan Gelagat Si Kecil Itu. Kapsyen Nad Pun Begitu Mencuit Hati !!

Melihat anak membesar di hadapan mata pasti satu kepuasan buat kedua ibu bapa. Manakan tidak, gelag4t dan kerenah si kecil ini akan memjadi satu memori yang sangat indah apabila mereka dewasa nanti. Benarlah, hadirnya cahaya mata itu dapat menyerikan lagi suasana rumahtangga.

Begitu juga bagi pelakon si kecil molek, Nad Zainal yang sering berkongsi akan video gelag4t anak lelakinya iaitu Fahad Ibrahim Muhammad Faliq di laman media sosial buat ramai tidak kering gusi ketawa akan melihat telat4hnya di hadapan kamera.

Meskipun  Fahad atau dikenali dengan panggilan manjanya, Yem tidak mempunyai akaun Instagram sendiri seperti anak selebriti lain, jangan tahu, si kecil yang berusia 4 tahun ini  turut mempunyai peminat-peminatnya yang tersendiri yang sering mengikuti perkembangan tentang dirinya di akaun Instagram milik ibunya.

Terbaru, hasil tinjauan di akaun Instagram Nad Zainal telah berkongsi satu video yang memaparkan gelag4t anaknya bersama suaminya yang sedang berlumba lari di tempat parking kereta. Namun di akhir video itu buat ramai terhibur akan kesudahan tentang perlumbaan lari tersebut.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Malah selain perkongsian video itu, kapsyen Nad Zainal juga turut mncu1t hati para netizen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Kelakar lah kau punya ayat Nad, haha… Rupanya Yem perangai macam mak dia yer.. “

” Hahaha, yang tua pon taknak beralah.. “

” Yang tua pun buat perangai juga, sengaja kan menyak4t anak, hahaha.. “

” Habis lah, Yem dah am0k.. Si ayah pun kelakar lah, nak juga menang, kes1an anak kena bul1.. “

” Daddy pun x bg chance langsung .. Hahahhaha comelnya Yem.. Daddy dia beria naw naw.. “

” Bapak pon, sama naik, ad0ii kesian Yem.. “

Kelakar betul lah, punyalah Yem mar4h sebab dia kal4h, yang Daddy pun bersungguh-sungguh lari t1nggal anak di belakang, tak nak juga mengalah, nak juga menang. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Yem membesar dengan sihat, menjadi anak yang baik buat ibu bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nad Zainal

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa  kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..