” Ingatkan Dato’ Siti tadi, cantik sangat kak.. ” – Netizen

Penampilan Zulin Aziz Yang Semakin Ramping Dan Cantik Buat Ramai Peminat Keliru. Wah, Sekali Imbas Dah Macam Wajah Dato’ Siti Nurhaliza Lah, Lawa Betul !!

Pernah memiliki tubuh badan yang sedikit gemp4l, selebriti Zulin Aziz kini sudah boleh tersenyum lebar apabila sudah berjaya mendapat tubuh badan yang langsing. Penampilan Zulin yang semakin cantik mula menjadi tanda tanya peminat apakah rahsianya.

Zulin sudah boleh bergaya dengan pelbagai fesyen yang dahulunya dia tidak boleh memakainya. Zulin pernah memberitahu bahawa dia tidak memakan nasi sejak tahun lalu dan ia sedikit sebanyak membantu mengurangkan berat badan.

Sememangnya memiliki tubuh yang langsing menjadi idaman setiap wanita. Tapi untuk menurunkan berat badan bukanlah sesuatu yang mudah kerana memerlukan usaha yang berpanjangan. Tahniah buat Zulin kerana konsisten untuk berdiet.

Meninjau ke akaun Instagram, Zulin banyak berkongsi gambar-gambarnya yang semakin cantik. Namun salah satu entri Zulin mencur1 perhatian ramai peminat kerana wajah Zulin yang dilihat seiras dengan Dato’ Seri Siti Nurhaliza.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen juga menyatakan sekali imbas wajah Zulin dilihat seperti penyanyi nombor satu negara itu.  Antara komen-komen mereka :

” Wei ingat ctdk tadi.. “

” Sekali imbas mcm ctdk lah. Cantik.. “

” Ingat Siti td. cantik sgt kak.. “

” Ui sekali tgk cm tokti, mem4ti ku pikirkan dato siti dah kurus tadi .. “

” Dah knp skli pandang mcm ctdk … cantik sangat.. “

” Sekali pndg dh mcm dato siti. lawa betul.. “

” Cantik mcm datuk siti Nurhaliza.. “

Mungkin kerana teknik solekan yang menyebabkan wajah Zulin dilihat seperti Dato’ Seri Siti. Apa pun sesiapa sahaja mampu untuk kembali kurus jika mempunyai usaha dan matlamat juang yang tinggi. Mungkin penampilan Zulin boleh menjadi inspirasi wanita-wanita lain untuk kurus juga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zulin Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..