” Zizan orangnya penyayang di mata aku.. ” – Achey Bocey

Ucapan Ulangtahun Kelahiran Achey Bocey Buat Zizan Razak Ded4hkan Sisi Lain Zizan Yang Ramai Tak Tahu. Patutlah Jod0hnya Lambat…

Pernah sama-sama menyertai pertandingan Maharaja Lawak Mega, hubungan dua pelawak sensasi ini amat akrab. Sekali pun berbeza kumpulan, namun ia tidak membataskan hubungan mereka. Zizan Razak dan Achey Bocey antara pelawak yang sentiasa mencur1 perhatian.

Saling merendah diri dan tidak menyomb0ng diri membuatkan mereka selesa berkawan. Walaupun tidak selalu dikongsikan di laman sosial, rata-rata pelawak sememangnya berhubungan baik antara satu sama lain. Achey yang meminati bidang permotoran sering menjadi tempat untuk Zizan mencari barang untuk motornya.

Zizan yang menyambut ulangtahun kelahirannya semalam mendapat banyak ucapan ulangtahun dari peminat dan juga rakan-rakan artis. Johan, Nora Danish antara yang memberi ucapan selamat. Tidak terkecuali juga Achey yang turut sama memberi ucapan ulangtahun dengan gayanya yang tersendiri.

Menerusi akaun Instagram, Achey telah berkongsikan satu ucapan ulangtahun beserta satu video yang memaparkan gelagat Zizan bersama beberapa ekor anak kucing. Achey yang memuji dan mended4hkan sikap penyayang Zizan ini buat ramai yang cair. Itu rupanya sisi lain Zizan. Comel sangat !

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen memuji sikap Zizan ini. Antara komen-komen netizen :

” Baiknya abang zizan apa pun happy birthday semoga dipanjangkan usia dan sentiasa dimurahkan rezeki.. “

” Ala comeynya zizan bagi meow minum susu, siap ade botol susu lagi tu.. Zizan mesti seorang yang penyayang.. Menyayangi haiwan & orang-orang di sekeliling nya.. Semoga zizan pon dapat kebahagiaan jugak.. “

Zizan ni org baik hati ni,

” Comey je dia panggil “ye sayang” dekat kucing tu.. “

” Harap-harap abang zizan dapat jumpa jodoh yang penyayang macam abng zizan… “

” Baiknya !!! Zizan Razak, baik hati sungguh.. “

” Jiwa penyayang zizan. Itulah rezeki dia melimpah ruah.. “

Penyayang sungguh Zizan ni. Dah macam anak sendiri disusu diberi makan lagi. Beruntung siapa yang bakal jadi permaisuri hati Zizan nanti. Confirm tak kering gusi. Apa pun, kami di Berita Kopak mengharapkan semoga semua impian Zizan dimakbulkan Allah. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey Bocey, IG Zizan Razak by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..