” Alhamdulillah dan congrats Adib dan Izara.. ” – Tengku Zawyah

Ibu Mertua Izara Aisyah, Tengku Zawyah Kongsi Berita Gembira Izara Selamat Melahirkan Anak Pertama. Tahniah !!

Bagi peminat pelakon Izara Aishah pastinya mengetahui segalanya tentang kisah hidup pelakon cantik ini. Menjadi isteri kepada Adib Khalid, iaitu anak kepada Datuk Seri Khalid Jiwa dan Datin Zawyah, Izara juga adalah menantu tiri kepada penyanyi nombor 1 negara, Dato’ Siti Nurhaliza.

Pada bulan Januari yang lalu, peminat digemp4rkan dengan penampilan terkini Izara yang berbadan dua. Berita kehamilan ini disambut penuh gembira oleh seluruh peminat tanahair. Penantian untuk melihat Izara mempunyai anak sendiri akhirnya dimakbulkan Allah.

Beberapa bulan yang lalu, satu majlis Baby Shower telah diadakan oleh Tengku Zawyah dan Dato’ Siti Nurhaliza untuk Izara. Majlis yang penuh ceria ini turut mengumumkan jantina bayi yang dikandung Izara. Baby girl itu yang dijangkakan akan dilahirkan pada bulan April namun tidak diberitahu secara terperinci tarikh sebenarnya.

Menerusi akaun Instagram story Tengku Zawyah, telah dikongsikan satu kapsyen gembira yang mengkhabarkan tentang menantu kesayangannya Izara Aishah yang telah selamat bersalin. Memanjatkan kesyukuran dan ucapan tahniah kepada anak dan menantunya ini, berita ini pasti buat peminat Izara teruja.

Jom baca perkongsian di bawah :

Alhamdulillah, akhirnya telah selamat lahirnya seorang puteri kesayangan buat Izara dan Adib. Kegembiraan yang pasti akan menceriakan lagi keluarga besar Datuk Khalid dan Datin Zawyah ini. Peminat-peminat pastinya teruja dan tak sabar untuk melihat wajah Izara Aishah junior ini.

Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah buat Izara dan Adib di atas kelahiran ini. Selamat berpant4ng buat Izara dan semoga bayi comel Izara sentiasa dalam lindungan Allah. Tahniah sekali lagi Izara dan Adib !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Teezac, IG Izara Aishah by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..