” Budak yang n0rmal belum tentu boleh buat macam Azal buat. Terbaik lah kak didik.. ” – Netizen

Zarina Zainuddin K0ngsi Gambar Azal Lakukan Sesuatu Kepada Abahnya Telah Menerima Pujian Daripada Netizen. Azal Memang Anak Yang Baik. 

Pelakon Zarina Zainuddin sering berkongsi gel4gat anak kembarnya, Azal dan Azil di Instagram. Malah tidak semua orang memahami apa yang dilaluinya sebagai ibu yang mempunyai anak yang menghid4p aut1sme , dia mempunyai pendekatan tersendiri dalam membimbing zuri4tnya yang sedang meningkat dewasa.

Sukar untuk digambarkan dengan kata-kata  apabila melihat vide0 yang sering dimuat naik oleh Zarina di Instagram mampu berhabuk mata dibuatnya. Jelas terlihat bahawa Zarina merupakan seorang ibu yang cukup tabah dengan mengh4rungi dug4an serta cab4ran yang dilaluinya.

Sokongan dan semangat daripada  keluarga terutamanya suami Zarina iaitu Datuk Seri Dr Abdul Raihan Wan Jaafar membuatkan Zarina kuat semangat untuk memastikan anak kembar mereka mendapat kasih sayang serta perhatian yang secukupnya. Untuk pengetahuan, selain kembar, Zarina juga mempunyai dua lagi anak lelaki.

Menerusi perkongsian di Instagram, terbaru, Zarina telah memuat naik satu gambar yang memaparkan anaknya, Azal yang sedang tidur. Zarina turut berkongsi cerita bahawa, Azal sebenarnya membantu abahnya mengur0t badan. Namun, akhirnya dua beran4k itu tertidur di ruang tamu.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

Rata-rata netizen memuji sikap Azal yang rajin dan kelihatan Azal sangat comel tidur di atas abahnya. Antara k0men-k0men tersebut adalah :

”  Comel! Semoga bahagia hingga ke syurga buat kakak sekeluarga.. “

” Semoga allah limp4hkan kesihatan selalu untuk keluarga mu kak Ina.. “

” Kali abah bg b00m dkat dia.. Cmfirm dia bgun kak.. Hehehehe.. “

” Alhamdulillah…. Azal anak yg baik… “

” So sweet.. Anak yang bijak.. “

” Anak aut1sme mmg mcmni dia manja… Sbbtu walo dia ada adik x rs adik x ra adik tu adik rs cam dia yg adik.. Let1h pen4t d0wn tp syg …”

” Bud4k yg n0rmal belum tentu boleh buat cm mna Azal buat trbaik lah kak didik ank dengar kata org tua.. “

Alhamdulillah.. Azal memang anak yang sangat baik. Comel jer tengok Azal baring tido atas abahnya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Azal sentiasa sihat, jadi anak yang soleh buat kedua ibu bapa dan sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Zainuddin by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa  kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..