” Putih gebu comelnya.. “

Vide0 Roy Azman Bersama Anaknya Yang Baru Berusia Setahun Tarik Perhatian Ramai. Ya Allah, Cantik Sungguh Dan Pandai Pula Nak Bercakap !!

Pelakon yang popular sekitar tahun 90 an iaitu Roy Azman merupakan antara artis yang masih mampu mengekalkan popularitinya sehingga kini. Dahulunya beliau sering memegang watak utama atau pun hero dalam sesebuah drama atau filem.

Walaupun masa telah berlalu sehingga kini beliau banyak diberikan watak sebagai seorang ayah atau pun ahli korporat dalam kebanyakan drama. Roy juga mampu menjadi seorang pelawak yang menghiburkan walaupun sering diberi watak serius.

Beliau mempunyai laman Instagram untuk beliau berinteraksi bersama peminat serta berkongsi video dan gambar apa sahaja aktiviti serta perkembangan beliau. Sehingga kini seramai 232 ribu orang pengikut di laman Instagramnya.

Menerusi akaun Instagram, Roy berkongsi video bersama anaknya yang berusia setahun lebih. Disebabkan dalam tempoh PKP, Roy dilihat begitu banyak meluangkan masa menguruskan rumah tangga dan juga melayan anak-anak.  J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen memuji kecomelan anak Roy Azman. Antara k0men-k0men mereka :

” Comel sgt.. semoga jd ank penyejuk mata ibu ayah.. aamiinn.. “

” Comelnya…putih gebu ank abg.. “

” Cantik nya dia,ya allah comelnya.. “

” Putih gebu comelnyaa.. “

” Anak bongsu ke abg Roy…. cute.. “

” Halah¬≤ comelnya kamu wahai penyejuk mata.. “

Alahai, sememangnya putih dan gebu sungguh anak abang Roy. Sebelum ini sangat jarang kita dapat melihat wajah anak beliau dikongsikan di laman Instagram miliknya. Namun kini banyak video-video aktiviti beliau di rumah telah dikongsikan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Roy Azman by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..