” Awak handsome yer. Macam siapa ? Eh takde lah, macam cina apek je.. “

Tak Sangka Ini Reaksi Azal Apabila Ibunya, Zarina Zainuddin Menyakatnya. Amboi.. Mar4h Betul Azal !!

Pelakon berbakat besar dan pengusaha pulut kuning berjaya, Zarina Zainuddin berkongsi video anaknya Muhammad Raizal Azrai atau lebih dikenali sebagai Azal. Rata-rata ramai yang mengenali Azal kerana Zarina sering berkongsi video anak-anaknya di akaun Instagram miliknya.

Ramai yang sedia maklum Azal merupakan seorang anak aut1sm yang istimewa. Walaupun begitu Azal masih lagi boleh berkomunikasi secara verbal dengan baik. Gelagat Azal sering mencuit hati peminat-peminatnya.

Kasut Princess

Menerusi akaun instagram, Zarina memuatnaik video sedang berbual dengan Azal. Pada mulanya Zarina bertanya Azal sama ada Azal handsome atau tidak. Azal akhirnya mengaku mukanya handsome seperti pelakon kacak Fattah Amin.

Zarina sengaja mengusik Azal dengan menafikannya dan serta merta air muka Azal berubah. Tambah Zarina lagi, muka Azal macam cina apek.

Stella Baggy

Azal menyuruh Zarina diam dan rasa ma4h dengan gurauan Zarina itu. Alahai Azal, marah pun handsome tau.

Baca perkongsian Zarina dan tonton video penuh di bawah :

” Kacau azal ni best. Azal seorang yng berdikari. Dia ada yakin diri yang tinggi, semangat dia kuat macam abang2.. dikala dia keluar bersama adiknya adam pun dia akan temankan adam pergi toilet dan dia akan tunggu sampai adam keluar.. “

” Saya suka usik azal sebab saya tahu azal hanya mahu yang terbaik buat dirinya.. dia suka ensem dia takut gemuk dan dia rajin tolong saya tanpa bantahan.. “

Tudung Fazura Cherry Ceria

” Saya tanya kenapa azal tak suka duduk dirumah katanya masa azil ke Langkawi aritu dua hari azal duduk rumah tapi bila azil ada dia takut azil mengamukk kerana jiwanya melara bila tengok azil mengamukk.. “

” Dia cakap dia lebih suka duduk di surau dari pada di rumah takut dia akan sama2 mengamukk. Semuga Allah permudahkan segalanya buat azal azil.. agar dapat menjalani hidup bebas seperti insan lain.. #azalpeminatsetiafatahamin.. “

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Azal. Antara komen-komen netizen :

” Mar4h terus bila ckp mcm cina apek je.. hihihi.. amin ya rabb.. smga azal azil menjadi anak yg soleh… “

” Comey suka tgok gelagat azal… Saya pun suka sakat anak-anak saya… Comey Ja kan… “

” Comel kak @zarinazainuddin_ menyakat azal.. Semoga anakĀ² akak Allah sentiasa lindungi di mana sahaja dan berkati kehidupan mereka di dunia juga akhirat.. Amin.. Akak seorang ibu yang kuat juga tabah.. “

” Baiknya azal. Azal lg hdsome dari fattah amin tauu.. “

” Sy pn suke tgk azal.. petah berckp kdg2 ape die ckp tu mencuit hati.. smoga sis tabah membesarkan anak2.. “

” Awww.. Mcm @fattahaminz ye .. Tp mmg ade air muka sikit2. Kesian dia kena usik hahahah.. Pandai pulak tu dah ger4m nak elak konfrontasi, dia jalan terus hahahaha.. “

” Lucu lah kak zarina ni layan azal… suke tengok part last tu pandai dia mar4h samakan dng cina apek.. “

Tonton video penuh di bawah :

Kami di Berita Kopak mendoakan agar Azal sentiasa sihat dan menjadi anak yang soleh. Semoga Allah sentiasa melindungi Azal walau di mana pun Azal berada. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Zainuddin / Youtube Asal Artis by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..