Bonda Rozita Ibrahim Berk0ngsi Khasiat Dan Kebaikan Halia Bar4 Yang Sangat Bagus Kita Amalkan Untuk Kesihatan Tubuh Badan

Pengasas produk Sendayu Tinggi yang tak asing lagi ialah Bonda Rozita Ibrahim. Bonda Rozita mula membuat jamu dan menjual jamu ketika beliau masih muda. Bonda Rozita membuat jamu dan herba sendiri dan beliau sendiri yang menjadi testim0ni untuk produk yang dihasilkannya.

Bonda Rozita mempunyai matlamat hidupnya yang tersendiri iaitu berusaha keluar dari kempomp0ng kesusahan berbekalkan azam yang tinggi. Dengan matlamat hidup Bonda Rozita yang begitu cekal ini akhirnya beliau berjaya membina empayar terbesar untuk perniagaannya beliau.

Terkini melalui instagram miliknya, Bonda Rozita telah berk0ngsi khasiat halia bar4. Pelbagai khasiat yang diperolehi dari halia bar4 ini. Ramai juga yag tidak mengetahui khasiat dan kebaikan halia bar4 ini. Khasiat halia bar4 melebihi dari khasiat halia biasa.

Mari kita saksikan video yang dikongsi oleh Bonda Rozita ini :

” Halia bar4 byk bahan ub4t utk sak1t bengk4k , k4nser dn lelakii lem4h bat1n.. Tanamlah kat rumah susah nak bi4k kan.. Anak2 moden mana tau klu kita org tua x ajar.. “

” Kita x tanam sbb xtau fungs1nya bila kita merasa is x penting sbb tu xkisah pun .. Tanam lah dlm pasu nampak lawa pokok tu dn khasiatnya melebihi halia biasa.. !! ”

” Sbb tu Oil Of Javanica sy ada masukan bahan ni ( bagus bengk4k dn pec4h lem4k) dulu h0t meong susu kambing RM23.. “‘

” Kalau k4nser atau lelaki lem4h bat1n caranya mudah sgt..halia ttmb0k 1 inci dgn habatus sauda 1 sudu dalam sesudu kecik dn madu asli gaul amalkan makan sehari sekali atau 2 kali sebelum makan di awal pagi.. ”

” 0hh yea. Jika nak bo0king urut4n sebelum tarikh 7/6/2019 boleh terus hubungi 0192212617 / 0167719343 secara whatsapp.. InsyaAllah staff boleh bo0kingkan secara manual utk tarikh 19/5-6/6 ini.. “

” Slot masih banyak yg kos0ng. Boleh bo0king sekarang.. Selepas date 6/6 kena bo0king melalui website SAHAJA.. ”

” ‘ BUAT MASA SKRG Warong bonda masih ditutup AKAN DIBUKA RAYA KE3’.. “

” Tkasih sudi Follow ig @rumah.terapi.alam Odah mengetuai rombongan cik kiah.. katanya org hut4n masuk bandar “

View this post on Instagram

Halia bara byk bahan ubat utk sakit bengkak , kanser dn lelakii lemah batin..Tanamlah kat rumah susah nak biak kan..Anak2 moden mana tau klu kita org tua x ajar . . kita x tanam sbb xtau fungsinya bila kita merasa is x penting sbb tu xkisah pun ..Tanam lah dlm pasu nampak lawa pokok tu dn khasiatnya melebihi halia biasa..!! . . Sbb tu Oil Of Javanica sy ada masukan bahan ni ( bagus bengkak dn pecah lemak) dulu hot meong susu kambing RM23.. Kalau kanser atau lelaki lemah batin caranya mudah sgt..halia ttmbuk 1 inci dgn habatus sauda 1 sudu dalam sesudu kecik dn madu asli gaul amalkan makan sehari sekali atau 2 kali sebelum makan diawal pagi . 0hh yea . Jika nak booking urutan sebelum tarikh 7/6/2019 boleh terus hubungi 0192212617/0167719343 secara whatsapp 🌹 . InsyaAllah staff boleh bookingkan secara manual utk tarikh 19/5-6/6 ini.. Slot masih banyak yg kosong. Boleh booking sekarang.. . Selepas date 6/6 kena booking melalui website SAHAJA . *BUAT MASA SKRG Warong bonda masih ditutup AKAN DIBUKA RAYA KE3* . Tkasih sudi Follow ig @rumah.terapi.alam Odah mengetuai rombongan cik kiah.. katanya org hutan masuk bandar .

A post shared by ROZITA JRM OFFICIAL (@bondarozitaibrahim) on

” Ini adalah pokok halia bar4 “

” Ini ialah halia bar4 “

Rata-rata peminat memberi komen untuk perkongsian dari Bonda Rozita ini. Antara komen peminat ialah :

” Memang bagus… bila saya jat0h kaki terseli0h dan bengk4k, saya guna halia diket0k2 sikit dan letakkan pada kaki yg bengk4k. Esoknya bengk4k dah sus0t dan saya boleh berjalan. Sebelum tu saya tak letak halia, memang bengk4k dan tak boleh berjalan. Dah letak semalaman terus boleh jalan. Alhamdulillah memang bagus.”

” Suka tgk video Bonda berk0ngsi ilmu alam dan herba2. Terima kasih dgn ilmu2 ini semua. Semoga Allah memberkati.”

” Halia bar4 mmg elok.. sy suka masak air halia bar4 + serai + lemon + halba.. kent0t berdas-das “

” Bonda Kena Post video bnyk sikit sbb seronok tgk bonda dgn PA “

” Kat umah mak sy byk halia bar4.. mak sy buat jamu home made boh halia bar4 ni bonda “

” La x tau plk bole mkn hlia bra.. Ingt tuk buat ubt je… punya bnyk dulu kt rmh pndg je. X tau guna… Pas ni nk try mkn la.”

” Sedap mkn sambal halia bar4. Goreng telur mata pergh terbaik sgt “

” Suka bila bonda bercerita ttg tanaman “

” Tksih. Saya akan mencubanya insyaa Allah “

” Sy tanam halia bar4 ni kat rumah.. sy suka buat minyak ur0t cmpurkan dengan serai wangi “

Seronok tengok kehidupan Bonda Rozita sekeluarga yang sentiasa gembira dan tak pernah kedekut ilmu dan sentiasa berkongsi ilmu pengetahuan untuk semua. Kami dari Berita Kopak mendoakan Bonda Rozita sentiasa sihat dan dipermudahkan segala urusan.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan Share.

Sumber : IG Rozita Ibrahim by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..