” Allahuakbar.. Baru saya perasan kata-kata Mami minggu lepas.. “

Status Di Insta Story Iqbar Hakim Mengenai Kata-Kata dan Doa Arw4h Bondanya Yang Di Titip Khas Untuknya Minggu Lalu, Buat Beliau Seb4k.. Terima Kasih Mami, InshaAllah Iqbar Akan Ku4t!!!

Terbaru, Iqbar Hakim anak sulong kepada arw4h Faziani telah memuat naik  foto beserta kapsyen di ruangan Insta Story miliknya. Status tersebut berbunyi :

” Baru saya perasan kata-kata Allahyarhamah minggu lepas punya. “

Manakala foto itu pula adalah paparan skrin yang diambil oleh Iqbar di laman Instagram arw4h bondanya. Arw4h bondanya memuat naik sebuah foto kapal terbang daripada Syarikat Penerbangan Air Asia, di mana terletak foto iklan Dnars dan wajahnya.

Simbolik daripada foto tersebut, arw4h bondanya berpesan dan berdoa untuknya dengan menulis sebuah Kapsyen yang  sangat menyent0h hati nurani. Apatah lagi apabila insan yang mendoakan itu sudah pergi meninggalkan kita.

Kapsyen arw4h Faziani buat anaknya Iqbar :

” TERUSKAN LANGKAH MU ANAKKU, SEMANGAT HARUS MEMBARA DAN SENTIASA KUAT DALAM APA JUA KEADAAN… MUMMY DOAKAN ABANG AKAN BERJAYA , KAYA RAYA DUNIA AKHIRAT,

MENJADI INSAN YANG HEBAT & DIKENALI DISERATA DUNIA DAN BERIMAN. Semoga Allah SWT kabulkan semua IMPIAN & CITA2 ABG…. AMIN2. Doa Seorang Ibu tiada hijjab. Amin2. “

Di bawah ini adalah paparan skrin status di Insta Story Iqbar :

Dan di bawah ini pula adalah entri yang telah dimuat naik oleh arw4h Faziani pada 20 April yang lalu di laman Instagram miliknya sendiri. Entri ini adalah khas untuk anaknya Iqbar Hakim.

View this post on Instagram

TERUSKAN LANGKAH MU ANAKKU, SEMANGAT HARUS MEMBARA DAN SENTIASA KUAT DALAM APA JUA KEADAAN… MUMMY DOAKAN ABANG AKAN BERJAYA , KAYA RAYA DUNIA AKHIRAT, MENJADI INSAN YANG HEBAT & DIKENALI DISERATA DUNIA DAN BERIMAN,…semoga Allah SWT kabulkan semua IMPIAN & CITA2 ABG….AMIN2…..Doa Seorang Ibu tiada hijjab….Amin2. Posted @withrepost • @iqbar_hakim Alhamdulilah Impian dah tercapai , saya pernah tulis dalam IG story saya , kita tak perlukan Idea lagi , kita perlukan "Pembangkang Idea" untuk kita terus ke depan.Tahniah @faziani_rohban we deserve better in the market. @dnarsindonesia Jakarta,Soekarno Hatta Airport will be a second place to me. . Hasil MADAM ,saya hanya improve and make a new things.After this i will lead and BOOM @dnarsgold_hq pulaaa.Biarkan bergenerasi , jgn mati setengah jalan.Siapa boleh buat ? Kita akan buat !! Bussines sndiri aku hanya la aku sndiri untuk sara hidup dan lifestyle, kerja aku dalam GAME ni ialah kekalkan dan improvekan dan always be a top in market , yeahh of course i can do it ! . Sbb kita dah menang dhpun tanpa bertanding 😝😝😝. . . When i was 9years old , aku hanya ada 0.50sen duit untuk berbelanja di sekolah.Sekarang aku taknak adik2 aku dan orang keliling aku rasa benda tu. . #BangkitAnakMuda

A post shared by Faziani Rohban (@faziani_rohban) on

Apabila kita merindui seseorang yang sudah pergi meningg4lkan kita, sehingga terbayang-bayang wajahnya. Maka selalulah kita kirimkan alfatihah dan zikrullah buatnya agar tiada lagi rasa res4h. Doakan jua agar dipertemukan dalam syurga yang abadi nanti.

Kami di Berita Kopak mendoakan Iqbar terus kuat dan tabah untuk hadapi semua yang sudah ditetapkan oleh Maha Pencipta ini. Semoga Iqbar berjaya meneruskan legasi perniagaan yang arw4h bonda Iqbar tinggalkan. Amin.

Al Fatihah Buat Allahyarhamah Faziani Binti Rohban Ahmad.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Iqbar Hakim by Berita Kopak.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..