Ibu Ini Tiba-Tiba Kehabisan Pampers Untuk Anaknya

Dia Tiba-Tiba Dapat Idea Untuk Menggantikan Pampers Dengan Cara Yang Buat Ramai Terkej0t. Wahhh.. Kreatif Betul !!

Pampers atau lampin pakai buang adalah satu keperluan yang harus ada setiap rumah yang mempunyai bayi. Tetapi bagaimana tiba-tiba anda kehabisan pampers di tengah malam dan tidak sempat sempat untuk membelinya?

Beberapa masa yang lalu, ada seorang ibu yang berkongsi gambar yang menarik perhatian media sosial dan menjadi topik perbualan npara netizen.

Di akaun media sosialnya, dia berkongsi kisahnya yang kehabisan lampin pakai buang dan tidak sempat membelinya.

Ketika itu, dia baru sahaja selesai mandi dan merasa sangat malas untuk keluar ke kedai membeli lampin pakai buang. Kemudian dia terfikir sesuatu untuk mencubanya.

Apa yang mengej0tkan, dia menggunakan tuala wanita untuk mengantikan lampin pakai buang untuk bayinya yang berusia 4 tahun yang telah kehabisan. Dia juga berkata yang walaupun anaknya itu telah berumur 4 tahun tetapi masih belum pandai lagi untuk ke tandas dan masih menggunakan lampin pakai buang.

Dia bernasib baik, pada hari dia menggantikan lampin pakai buang dengan tuala wanita itu, anaknya tidak membuang apa-apa.

Ramai netizen yang memberikan pendapat tentang tindakan ibu tersebut. Ada yang mengatakan yang ibu itu harus menyimpan gambar tersebut sebagai kenang-kenangan kerana melakukan sesuatu yang spontan. Ada juga yang bertanya hasilnya, adakah percubaannya itu berjaya atau tidak.

Tetapi ibu itu tidak dapat memberikan jawapannya kerana anaknya itu tidak membuang apa-apa pada malam itu untuk mengetahui hasilnya. Jadi, ada sesiapa yang pernah mencuba cara yang di lakukan ibu ini, bolehlah berkongsi ya!

Terima kasih kerana membaca. Silakan SHARE Ya!

Sumber : micelle0926 / Disediakan dan diterjemah oleh Berita Kopak