” Dah boleh join Blackpink dah ni.. “

Perghhh.. Lembut G1la Badan Ismail Izzani Menari Lagu Blackpink. Dia Punya Pusing Dah Macam Tak Ada Tulang !!

Ismail Izzani Bin Zainal Nazeri merupakan seorang penyanyi lelaki yang popular di Malaysia. Ismail Izzani yang kini berusia 19 tahun lahir pada 13 April 2000 juga merupakan anak kepada penyanyi popular era 80’an iaitu Datin Suliza Salam.

Ismail Izzani mula bergiat dalam dunia seni bermula tahun 2017. Beliau yang popular menerusi single pertamanya berjudul Sabar itu mendapat sambutan yang hang4t oleh peminat apabila video musik lagu tersebut mendapat jumlah tontonan sebanyak 4 juta kali di youtube.

Selain lagu Sabar, lagu-lagu lain nyanyian Ismail Izzani ialah Demi Kita, Lu4r B1asa, Save Me dan Bidadari. Lagu Bidadari ditujukan khas buat mamanya Datin Suliza Salam.

Antara bait-bait lirik lagu Bidadari ialah ‘ Kau tetap ada walaupun diriku tak sempurn4 dan tiada m4t1 kasih kau di hati ‘tuk sepanjang hidup ku kau terima ku seadanya.’

Terbaru melalui laman Instagram milik Ismail Izzani beliau telah berk0ngsi video beliau telah menari gaya anggota Blackpink menerusi lagu K1ll This Love. Mari kita saksikan bersama :

” K1LL THIS LOVE BABY! #bl1nkers “

” K1ll This Love By Blackpink “

Rata-rata peminat memberi komen untuk video yang dik0ngsi oleh Ismail Izzani ini, antaranya :

” Hahaha buak m0lek laa kp0ppers neh.. “

” Amboi kemain! mcm ulat kena gar4m eh! “

” Mak oii lentik nok har0m kau yeee.. “

” Hahahha dah macam takde tul4ng . Lembut g1la badan.. “

” Lembut g1la badan tu.. “

” Ini belajar lawak dari abang zizan lah ini.. “

” P4du badan lembut g1ler.. “

” Are you ok i know you big fan of black pink.. “

” Dah boleh join blackpink ni hmmm.. “

Wah seronok tengok tarian Ismail Izzani. Memang lembut betul badan Ismail Izzani ni menari lagu Blackpink. Kami dari Berita Kopak mendoakan agar Ismail Izzani terus berjaya di dalam dunia hiburan yang diceburi.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan Share..

Sumber : IG Ismail Izzani by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..