” Hei kepada laki-laki, kalau nak pergi bercuti, hangpa bagitau kat bini hampa janganlah cari kondo kat depan kubur.. ” – Pak Azad

” Hei kepada laki-laki, kalau nak pergi bercuti, hangpa bagitau kat bini hampa janganlah cari kondo kat depan kubur.. ” – Gelagat Pak Azad buat ramai yang TERGELAK !! Tonton video penuh DI BAWAH…

Kepada yang mengikuti akaun instagram Pak Azad atau Eira Syazira mesti selalu layan video-video kelakar dan sweet pasangan ini. Pak Azad ni buat video tak sah tak kelakar. Ada je idea dia nak bagi orang gelak.

Melalui akaun instagram, Pak Azad ada berkongsi satu video sedang bercuti di Jakarta, Indonesia. Pak Azad ke sana untuk berjumpa dengan isterinya Eira Syazira yang kini sedang giat mempromosikan lagu SAY di Indonesia. Apa yang mencuti hati netizen adalah gelagat Pak Azad berceloteh mengenai pemandangan di luar kondo yang menghadap kubur.

Jom layan video di bawah :

” Bini Aku dah dapat CONDO diJakarta.. viewnya mashaAllah hebat n unik… “

Bini Aku dah dapat CONDO diJakarta.. viewnya mashaAllah hebat n unik…

A post shared by Pak Azad (@azadsyazirarose) on

Rata-rata peminat terhibur dengan telatah pasangan yang sweet ini. Antara komen-komen peminat :

fatenazman : Pak azad memang tak pernah mengecewakan. lawak gila.

kerolzwife : Pahala dan sunat tuan sheikh mengingati mati dan kuburann..hari2 dpt pahala taw..bila hr u neri salam.. assalamualaikum ya ahlalkubur..

tunteja68# : pak azad.bgus hari2 kite tgk kubur..itu mengingat kite akn mati..itu juga tmpat kmbalinya kite nnt..#suka tgk pakazad layan bini..smoga bhagia hingga jannah..

sedapliciouz_mamasab : Jgn lepak balcony mlm2 naaa, serammm

honeybar_maduoriginal_shuib : Awek muda laa…bila laki bini kelakar mcmni .

i_am_maharanii : hahaha..so sweat..pak azad..xpalah..sekurang2nya..kita dpt mengingati mati..kann

mimieeryna : Sweet couple..suka tgk pak azad & ira…cuwwiiitt angaatt..

addawiyahsueraya : Takpa.. umah depan kuboq sekurang2nya kita akan mengingati mati. Mati tu pasti hihih

Semoga pasangan ini terus sweet dan bahagia sampai ke Jannah bersama anak-anak dan keluarga tersayang. Teruskan menceriakan hari-hari kami wahai Pak Azad.

Sesungguhnya Allah berfirman “Dunia ini hanya main-main dan akhirat juga yang kekal abadi…”

Nabi SAW juga pernah bersabda “Orang yang bijak adalah orang yang mengingati mati dan membuat persiapan menuju kematian…”

Jadi marilah kita kurangkan mengingati dunia dan lebihkan mengingati kematian dengan mempertikatkan ibadah kepada Allah Taala. InsyaAllah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Pak Azad by Berita kopak