Gara-Gara Salon Guna Gam Gajah Untuk Pasang Bulu Mata Palsu, Kelopak Mata Wanita Ini Tidak Dapat Dibuka !!

Gara-Gara Salon Guna Gam Gajah Untuk Pasang Bulu Mata Palsu, Kelopak Mata Wanita Ini Tidak Dapat Dibuka !!

Kejadian yang jarang berlaku, terjadi ketika seorang wanita di Phuket, Thailand sedang melakukan proses memasang bulu mata palsu.

Dipetik dari Bastille Post, pada Jumaat (10/8), seorang wanita tersebut pergi ke Salon Kecantikan di Phuket untuk memasang bulu mata palsu. Selepas melakukan cantuman bulu mata, wanita itu pulang ke rumahya.

Tetapi tidak lama kemudian, dia terasa ada sesuatu yang tidak kena pada matanya. Kelopak mata wanita tidak boleh dibuka.

Seperti ada pelekat yang membuat kelopak matanya tidak dapat dibuka. Wanita itu kemudian pergi ke salon lain yang dikenali sebagai Fara Saloon untuk mengetahui apa yang berlaku.

Pemilik salon Fara itu kemudian berkata matanya tidak dapat dibuka kerana gam bulu mata palsu terlalu kuat.

Kemudian Fara cuba ‘melepaskan’ bulu mata wanita tersebut. Dalam rakaman video dapat dilihat bagaimana proses itu.

Dengan menggunakan alat khas pem0t0ng bulu mata, Fara dengan hati-hati pem0t0ng habis bulu mata palsu wanita malang itu.

Malah bulu mata yang asli juga terpaksa dip0t0ng. Selepas itu, Fara mendapati bahawa gam yang diletak pada bulu mata wanita tersebut adalah gam dari gam jenama super yang dikenali sebagai Gam Biru Gajah yang merupakan gam untuk perabot rumah.

Fara segera menasihati wanita itu untuk pergi berjumpa dengan doktor.

Fara mengakui selama 10 tahun kerjayanya di dunia kecantikan baru kali ini dia menemui kejadian seperti itu.

” Pelanggan ini berharap bahawa saya boleh mencabut semua bulu mata yang melekat di matanya secepat mungkin. Itu sangat menyaakitkan dan tidak selesa,” kata Fara

Tonton VIDEO penuh di bawah :

Apa Pendapat Anda?

Silakan SHARE dan semogabermanfaat

Sumber : Facebook by Berita Kopak