Wanita ini kongsi cara buat air rebusan untuk PECAHKAN LEMAK di perut dan cairkan LEMAK TEPU dengan BERKESAN

Wanita ini kongsi cara buat air rebusan untuk PECAHKAN LEMAK di perut dan cairkan LEMAK TEPU dengan BERKESAN. Ini RAHSIA beratnya maintain 45 kg je !!

Ikuti perkongsian dari saudari Nurul Arija. Semoga bermanfaat untuk semua..

Cara Nurul pecah lemak tang perut dan maintain 45kg .

Selain jamu Nurul amalkan air rebusan ni sangad elok untuk yang nak cairkan lemak tepu .

Bila anak makin bertambah ni Nurul lebih memilih untuk menjaga kesihatan dan dalaman bila badan dah terlampau banyak lemak energy pun sendu .

Ni nurul nak share air rebusan untuk detoks cairkan lemak dengan senang. Sangad ajaib bagi yang nak menurunkan berat badan . Rasa dia sedap, tak pahit ada hawa hawa masam suwit .

Laff
Nurul Arija , Pinggang secekak

Bahan- bahan :

1. Lemon..

2. Guna KULIT KAYU MANIS CEYLON tapi ni nurul guna hat biasa sebab dah habes stok. Jangan bubuh hat biasa eh kalau tak de tak payah bubuh kulit kayu manis ni

3. Bunga cengkih..

4. Halia..

5. Serai..

Cara nak minum :

1. Perahkan lemon..

2. Masukkan madu..

3. Minum masa suam..

Untuk cara nak buat, boleh tonton video ini :

Posted by Nurul Arija on Sunday, March 4, 2018

Silakan SHARE. Semoga bermanfaat..

Sumber : Nurul Arija by Berita Kopak