10 Artis Perempuan Korea Yang Melakukan Pembedahan Plastik

10 Artis Perempuan Korea Yang Melakukan Pembedahan Plastik. Bandingkan Wajah Mereka Sebelum Dan Selepas. Pasti Anda Terkejut !!

Artis Korea terkenal dengan kecantikan semulajadinya, tetapi beberapa di antara mereka dikatakan melakukan pembedahan plastik.

Beberapa gambar masa lalu para aktres atau anggota girlband menampakkan beberapa perbezaan. Mari kita bandingkan perbezaan wajah mereka selepas melakukan pembedahan plastik.

1. Jessica SNSD

Jessica SNSD terkenal dengan kecantikannya, malahan mendapat gelaran Si Kulit Madu kerana kulitnya yang cantik. Tetapi, gambar masa lalu nya nampak sangat berbeza.

2. Tiffany SNSD

Gambar masa lalu Tiffany nampak berbeza dengan wajahnya ketika awal penampilan di SNSD. Keika ini bentuk wajah Tiffany juga semakin runcing.

3. Park Bom

Anggota 2NE1 ini terkenal dengan suara yang menawan. Park Bom dikhabarkan melakukan pembedahan plastik pada bahagian hidung dan kelopak mata.

4. Sunny SNSD

Gambar masa kecil Sunny SNSD nampak berzeda dengan penampilannya ketika ini. Hidungnya lebih mancung walaupun banyak yang mengatakan itu dari kesan pipinya yang semakin tirus.

5. Taeyon SNSD

Bentuk hidung Taeyon SNSD sedikit demi sedikit mengalami perubahan dari masa ke semasa.

6. Goo Hara

Goo Hara yang merupakan anggota Kara mengaku dalam program Strong Heart bahawa dia melakukan pembedahan plastik kecil pada bahagian kelopak mata.

7. Park Si Yeon

Aktres cantik ini memukau dengan lakonannya yang menawan. Sayangnya, gambar masa lalu Park Si Yeon sangat berbeza.

8. Yoon Eun Hye

Nama Yoon Eun Hye melonjak naik melalui siri Princess Hours. Wanita cantik ini dikhabarkan melakukan pembedahan plastik pada kelopak mata, hidung, bibir dan payudara.

9. Park Min Young

Park Min Young adalah aktres yang kerap menerima penghargaan KBS Drama Awards. Ada perbezaan yang besar jika melihat gambar masa lalunya.

10. Seo Woo

Nama Seo Woo melonjak naik menerusi drama Cinderella’s Sister. Wajahnya nampak manis pada usianya yang ke 27. Gambar masa lalu Seo Woo menampakkan matanya yang lebih sepet.

Apa Pendapat Anda?

Silakan Share.

Sumber :  Anehdidunia.com / Copyright Berita Kopak & Ciungwanara