Wanita ini menunjukkan cara memandikan bayi dengan betul, yang best tengok baby tu comel je…

Wanita ini menunjukkan cara memandikan bayi dengan betul, yang best tengok baby tu comel je…

PADA wanita yang baru menjadi ibu, tentu memandikan bayi adalah sesuatu yang gementar. Walaupun sudah belajar dan melihat banyak belajar dari internet ataupun orang, tetap akan gementar kerana bimbang akan si kecil.

Dipetik dari youtube Viet Baby Care, wanita ini menunjukkan cara memandikan bayi dengan senang dan selamat. Anda dapat melihat bagaimana bayi tersebut senyap dan tenang apabila dimandikan.

Melihat kadang-kadang kesukaran wanita yang baru menjadi ibu memandikan bayi, saluran youtube tersebut menunjukkan pelbagai cara melayani bayi termasuk memandikan bayi ini.

Hehe, senyum je dia nak mandi ye….

Lihat dia tersenyum dan macam seronok je kena air…

Kali ni kita basahkan badan pulak yer…

Dia rasa macam duduk dalam kolam renang agaknya…

Tonton VIDEO Penuh Di Bawah

Kepada wanita yang masih baru menjadi ibu anda boleh melihat chanel BabyCare Viet, kerana chanel itu memaparkan video-video cara melayani bayi bermula dari mandi, memakai lampin, dan sebagainya tentang bayi.

Silakan SHARE Dan Semoga Bermanfaat!

Sumber : Youtube BabyCare Viet / Artikel Oleh Beritakopak.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *