Lelaki Ini Melalui Sebuah Jalan Di Tengah Malam Dan Ternampak Sesuatu Yang Melompat-lompat Di Tepi Jalan… Apakah Makhluk Itu?

Lelaki Ini Melalui Sebuah Jalan Di Tengah Malam Dan Ternampak Sesuatu Yang Melompat-lompat Di Tepi Jalan… Apakah Makhluk Itu?

Bagaimana jika sedang anda menaiki kenderaan di tengah malam, tiba-tiba anda terpandang sesuatu yang menyeramkan? pasti akan terkeluar segala bacaan ayat suci yang teringat. Sebuah video yang tular di media sosial menunjukkan ‘sesuatu’ yang melompat di tepi jalan ketika lelaki ini sedang melalui sebuah jalan.

Rakaman itu menunjukkan bentuk berkenaan berwarna putih seperti melompat-lompat tanpa terkena tanah. Kelihatan juga ianya seperti berambut panjang seperti perempuan.

Mula-mula ianya seperti duduk sahaja di tepi jalan seolah sedang mencari sesuatu

Video tersebut telah ditonton oleh puluhan ribu orang dan masing-masing memberikan komentar masing-masing. ada yang mengatakan ianya penanggal kerana badannya tidak penuh dan melayang-layang. Ada yang mengatakan ianya pocong kerana melompat-lompat.

Kemudian kelihatan dia membongkokn dan nampak ianya mempunyai rambut

Ada juga yang tidak percaya ianya bukan hantu hanya mainan yang dibuat orang untuk menakutkan tetapi semuanya tidak dapat menjelaskan apakah ia.

Dia melompat-lompat di udara tanpa tersentuh tanah

Tidak dapat dipastikan apakah sebenarnya makhluk yang menyeramkan ini

Walaupun begitu tidak diketahui di mana lokasi bila ianya dirakamkan. Kemungkinan dirahsiakan untuk mengelakkan orang ramai berasa takut untuk melaluinya.

Apa apa pun kita sebagai orang Islam harus percaya adanya alam ghaib dan adanya jin dan syaitan. Cuma Video tersebut kita tidak pasti apakah ia dan tidak pasti kesahihannya.

Apa Pendapat Anda?

Terima Kasih Kerana Membaca Artikel ini.

Silakan SHARE Ya untuk Kami terus memberikan Cerita Menarik untuk Anda!

Sumber : Facebook mdy.yelay.37 / Disediakan oleh Beritakopak.org