Gara-Gara Zulin Aziz bawak Lagu Ni, Ramai Nak Pergi Karaoke Nyanyi Lagu Ni… Memang Terbaiklah Zulin Aziz Nyanyi! Lemak Merdu Macam Suara Siti…

Gara-Gara Zulin Aziz bawak Lagu Ni, Ramai Nak Pergi Karaoke Nyanyi Lagu Ni… Memang Terbaiklah Zulin Aziz Nyanyi! Lemak Merdu Macam Suara Siti…

Pelawak dan penyampai radio, Zulin Aziz sememangnya seorang selebriti yang versatile. Dia boleh dikatakan mampu meniru suara dan gaya sesiapa sahaja. Sebut sahaja watak dari cerita Korea, Melayu, Hindi mampu dilakukannya dengan gaya bersahaja.

Terbaru di Instagramnya beliau menyanyikan lagu berjudul Lelaki Cadangan yang dipopularkan oleh kumpulan dari Indonesia iaitu T2. Sambil bermain gitar beliau mampu membawakan lagu tersebut dengan begitu baik sekali.

Zulin mampu meniru dialog drama dari cerita Korea Melayu, Hindi dan bermacam-macam lagi

Sekali dengar suaranya macam suara Artis Nombor 1, Datuk siti Nurhaliza yang membawakan lagu tersebut. Rata-rata netizen terhibur mendengar gayanya menyampaikan lagu Lelaki Cadangan itu.

Gaya Zulin Aziz menyanyi lagu ini menghiburkan ramai orang

Ditambah lagi dengan kepandaiannya membuat ala-ala tone suara Datuk Siti Nurhaliza membuatkan lagu ini menjadi begitu lemak merdu!

Rata-rata netizen memberikan pujian bila mendengar dia menyanyikan lagu itu dengan baik!

Apa-apa pun syabas kepada Zulin Aziz kerana mampu menghiburkan hati ramai orang dengan gaya dan suara yang boleh dikatakan lemak merdu itu. Rata-rata peminat akan terus menyokong karier Zulin dan mengharapkan agar dia terus menceriakan hari ramai orang dengan gayanya yang tersendiri!

Tonton VIDEO Penuh Zulin Aziz Menyanyikan Lagu LELAKI CADANGAN Di Bawah Ini

Apa Pendapat Anda?

Terima Kasih Kerana Membaca Artikel Ini.

Silakan SHARE Ya Untuk Bantu kami Memberikan Artikel Yang lebih Menarik!

Sumber : Instagram Zulin Aziz@zulinaziz / Disediakan oleh Beritakopak.org