Dikatakan Video PRANK Paling Kelakar Dalam Dunia. Orang Nak Buang Cari Tandas, Dia Cari Lift… Part Lelaki Baju Putih Tu Tengok 10 kali Pun Takpe…

Dikatakan Video PRANK Paling Kelakar Dalam Dunia. Orang Nak Buang Cari Tandas, Dia Cari Lift… Part Lelaki Baju Putih Tu Tengok 10 kali Pun Takpe…

Istilah Prank adalah bergurau dengan cara me’ngerja’kan orang dengan pelbagai cara untuk tujuan seronok-seronok. Di media sosial kita lihat berbagai-bagai orang melakukan prank dan ramai juga yang menjadi mangsa dari kumpulan yang suka melakukan prank ini.

Sebuah video prank yang sangat melucukan adalah video tentang seorang lelaki yang tidak dapat menahan ‘hajat’nya dan melepaskannya di dalam lift yang di naiki oleh orang lain yang tidak mengetahui itu hanyalah gurauan sahaja.

Lelaki ini masuk dalam keadaan menahan sakit perut. Konon-kononnya tak tahan sangat la tu…

Dia dibekalkan dengan aroma bau kentut dan bunyi kentut untuk menambahkan lagi ‘real’ prank yang dilakukan

Akhirnya, oleh kerana terlalu lama menahan sakit perut, dia melepaskan hajatnya di dalam lift itu. Tudia… bersembur kat dinding dia punya pukulan!

Yang ni part paling best. Seorang lelaki (berbaju putih) yang kelihatannya seperti lelaki lembut menaiki lift…

Lelaki ini masuk dengan gaya sama seperti di atas- gaya tak tahan sangat nak melepas. Mula-mula dia membuat bunyi kentut dan melepaskan bau kentut. lihat lelaki berbaju putih mengipas-ngipas tangan kerana tak tahan bau kentut…

Akhirnya, kali ini tepat kat sasaran!. Lelaki lembut tersebut kelihatan begitu berang marah-marah sambil menjerit!. Memang sadislah kalau kena tepat kat sasaran…

Bukan sekali lagi dia melepaskan. Dua kali! sengaja mencari sasaran kepada lelaki lembut itu!… tepat pulak tu..

Benar-benar prank yang melucukan dan menghiburkan ramai orang yang menontonnya. Boleh dikatakan antara prank yang paling berjaya dilakukan kerana berjaya membuatkan ramai orang tidak kering gusi.

Tonton VIDEO Penuh Lelaki Tak Tahan nak Buang Hajat dalam Lift di Bawah Ini

Apa Pendapat Anda?

Terima Kasih Kerana Membaca artikel Ini. Jika anda Rasa Terhibur Silakan SHARE untuk Kawan-kawan ya!