” Saya nak girlfriend dari Indonesia. Janganlah ibu, i swear to God.. ” – Azal

” Saya nak girlfriend dari Indonesia. Janganlah ibu, i swear to God.. ” – Gelagat Azal Ketika Diusik Ibunya, Zarina Zainuddin Buat Ramai TERHIBUR !!

Pelakon Zarina Zainuddin berkongsi satu video perbualan bersama anaknya Azal dalam sebuah kereta di akaun instagramnya. Difahamkan Zarina, suaminya dan Azal pada ketika itu berada di Thailand dana sedang menuju ke lapangan terbang untuk kembali ke Malaysia.

Apa yang menariknya Zarina yang juga penjual pulut kuning itu dan suaminya sengaja menyakat Azal semasa berada dalam kereta itu. Aktres itu bertanyakan anaknya ingin mencari teman wanita dari negara mana, sama ada orang Thailand, Indonesia atau Malaysia.

Tanpa ragu-ragu Azal menjawab dia inginkan teman wanita dari Indonesia. Zarina terus lagi mengusik menyuruh Azal mencari teman wanita yang sudah berusia supaya nanti boleh tolong dan masak untuk Azal.

Tambah Zarina lagi, baik Azal berkahwin saja dengan pembantunya yang bernama Bedah yang juga berasal dari Indonesia. Jawapan Azal buat ramai yang gelak dan ketawa. Serius comel !!

Sebelum ini kecoh apabila video Azal mengamuk dan meluarkan hasratnya untuk berkahwin menjadi viral. Doakan yang baik-baik untuk Azal.

Jom tonton video penuh di bawah :

” Azal nak cari girlfriend Indonesia nanti kita buat meet & greet on November, sapa nak join angkat tangan.. “

 

View this post on Instagram

 

😃😃😃 azal nak cari girlfriend Indonesia nanti kita buat meet &greet on November ,sapa nak join angkat tangan..😍

A post shared by Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_) on

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Azal yang kelihatan sangat comel. Antara komen-komen netizen :

” Saya sukaaaaa azal kalau lagi diam baik hati .. tambah handsome.. ‘

” So funny azal.. adik saya rindu adik saya when see video azal.. “

” Semoga azal di pertemukan jodoh yg seiman dan paham azal luar dalam, klu Allah berkehendak semua bisa terjadi.. “

” Hahahaaaa… azal tak nak kawen ngan.makcik ya..pandai azal pileh menantu buat ibu ya..apa pun mudah mudahan azal di beri calon yang soleha.. boleh sayang dan jaga azal.. jaga ibu hingga akhir hayat .. aamiinn allah humma amiinn…. “

” Hahaha tergelak aku tgk.. mak dia suke sakat.. “

” Comei jer… insyaallah azal kalu ada jodoh pasti Allah temukan. if not,teman ibumu pun besar pahala nye.. “

” Hahahahha kak zarina zainuddin sakat azal comel jer…… “

” Brapa kali tengok pun masih tersengih saya… “jgn lah ibu… i swear to God!”.. “

Sama-sama kita doakan kebaikan untuk Azal dan ibunya Zarina. Semoga sentiasa dalam lindungan Allah selalu. Amin..

Sumber : IG Zarina Zainuddin by Berita Kopak