Anjing Ini Tersepit Di Dalam Lubang Sempit, Tanpa di sangka Kucing Yang Melalui Tempat Ini Melakukan Perkara Ini Kepada Musuhnya…

Anjing Ini Tersepit Di Dalam Lubang Sempit, Tanpa di sangka Kucing Yang Melalui Tempat Ini Melakukan Perkara Ini Kepada Musuhnya…

Diketahui anjing dan kucing bukanlah haiwan yang bersahabat. Selalu dilihat anjing akan mengejar kucing dan jarang dilihat dia akan mengasihani musuhnya itu. Berlawanan dengan sebuah video yang beredar di media sosial apabila seekor kucing menjadi penyelamat kepada seekor anjing yang tersangkut di dalam lubang.

Kucing yang selama ini menjadi musuh sejati bagi kucing menjadi seekor kucing yang melupakan semua dendam untuk menolong musuhnya itu keluar dari lubang yang sempit.

Kucing itu sedang berkeliaran dan terdengar suara seekor anjing dari dalam lubang yang sempit. Rupa-rupanua anjing itu tersebit di dalm lubang itu dan berusaha utuk keluar.

Kucing tersebut berusaha untuk mengeluarkan anjing yang tersepit itu tanpa memikirkan anjing adalah musuhnya yang sejati.

Kelihatan anjing tersebut berusaha untuk keluar dari lubang yang sempit

Oleh kerana sukar untuk menarik anjing tersebut keluar, kucing tersebut masuk juga ke dalam lubang tersebut

Atas usaha kucing tersebut menolak kucing itu dari dalam, anjing tersebut berjaya keluar

Nampaknya selepas ini anjing mungkin akan lebih rapat lagi dengan kucing dan menjadi sahabat yang baik. Semoga anjing tersebut mengingati jasa yang dilakukan oleh anjing itu.

TONTON VIDEO Penuh Kucing Selamatkan Anjing Di Bawah

Apa Pendapat Anda?

Terima Kasih Kerana Membaca Artikel ini. Silakan SHARE Ya!

Sumber : Youtube.com